Ai confirmat locul la prima facultate deci diploma de bacalaureat este normal la prima facultate. Cum la cea de a doua nu ai confirmat locul nu cred ca e necesar sa retragi dosarul (dar poți să o faci dacă vrei pentru identitatea ta, sau poate mai ai nevoie de copiile respective) De altfel, dacă... să zicem ai intrat și la cea de a doua facultate și nu confirmi locul mi se pare absurd să te țină în evidență (ce rost mai are confirmarea locului? mergi să confirmi că... da. vrei acel profil ) În concluzie nu e necesar să îți retragi dosarul dar dacă nu ai mult de mers ți-l poți retrage. Baftă
Normal ca da... tu cand esti inscris acolo apari in catalog si vei primi absente in functie de cate zicele vei lipsi deci... normal ca trebuie sa te retragi
Si eu am fost in aceeasi situatie, dar nu mi-am mai retras dosarul de la cealalta facultate.
Cum nu am confirmat locul, nu am mai figurat printre cei admisi.
Nu e nevoie. Daca nu confirmi si nu platesti taxa de confirmare vei fi retras automat din baza de date.
Bună!
NU este obligatoriu, dar este INDICAT să mergi să-ţi scoţi dosarul de la cea de-a 2-a facultate
Toate cele bune.