| andreighlol a întrebat:

Salut. Ma gandesc sa dau la Academia Fortelor Aeriene si sa devin un pilot militar. Intrebarea este, cum sta treaba cu timpul liber acolo? O sa fiu plecat o perioada si revin acasa pentru o alta perioada, sau vin acasa in fiecare zi? Nu prea am idee cum sta treaba cu programul de lucru in armata.

Răspuns Câştigător
| Marian12123 a răspuns:

După 1000+ de ore de pilotaj te lasă singur cum sa zic pe înțelesul tau.
O zis ca vrea sa devina pilot la Academia Forțelor Aremeie nu pilot de avioane de jucărie.
Nu te lasă nici dracu sa piolatezi fără 1000 de ore cu instructor nu ai nevoie de cher 1000.
Vreau sa văd acei piloți care sau pensionat după nici 1000 de ore

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce timp liber vorbesti?
Este armata acolo, nimeni nu vine acasa zilnic, vii in vacanta si numai daca ai permisie!

| Marian12123 a răspuns:

Salut, până ce vei deveni pilot militar este cale lungă, nu ar trebui sa te gândesti deloc la timpul liber dacă asta vrei sa faci si sa fi in armată. Vei face peste 1500 de ore de pilotaj examen peste examene greu.
Dacă tu te gândesti la timpul liber mai bine lasa o balta fate sub ofițer daca vrei timp liber lucrezi 24 cu 72 sau 24 cu 48 depinde si vei avea mult alarme la 4 dimineata nu contează ce oară sau zi tu in 30 de minute sa fi prezent.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Marian12123):

1500 de ore, amuzant. Multi piloti care se pensioneaza abia daca au 1000+ de ore de zbor la sfirsitul carierei... Omul a zis de Romania, nu de USA. Sau se referea oare la SUA? big grin

| johnnny123 a răspuns:

Asta este intrebarea ta legata de cariera de pilot militar, "cum sta treaba cu timpul liber"?

Eu stiam ca oamenii care vor sa devina piloti au o pasiune pentru zbor, nu pentru timpul liber.

Este ca si cum ai spune "Vreau sa ma fac astronaut, dar nu stiu care e treaba cu cantina de acolo. Se serveste si compot de cirese? Ca daca nu au compot de cirese eu nu mai vreau sa fiu astronaut"

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Marian12123):

Eu ma refeream la zbor solo. Aviatia noastra militara zboara infiorator de putin. Si nici cu instructor, sa fim seriosi. 1000 de ore? Tu iti dai seama ce inseamna 1000 de ore?
https://www.aviatiamagazin.com/......n-de-f-16/
https://www.digi24.ro/......iei-834498
https://www.capital.ro/......-1757.html

| DascaluIoan a răspuns:

Nu vreau să îți spulber visele, dar te-ai interesat cum se face admiterea la piloți?
Îți spun eu: 14 locuri pentru elevi care provin de la un liceu militar și un loc pentru civili.
Dacă nu ești la un liceu militar nu prea îți dau șanse.

| sierra1 a răspuns:

"Ma gandesc sa dau la Academia Fortelor Aeriene... cum sta treaba cu programul de lucru"

până atunci, nu te gândești cum să fii admis acolo? imi pare că acolo e hopul

| andreighlol explică (pentru sierra1):

Din fericire, nu. admiterea mi se pare foarte usoara.

| andreighlol explică (pentru DascaluIoan):

Ai o sursa exacta pentru informatia asta?

| sierra1 a răspuns (pentru andreighlol):

~admiterea mi se pare foarte usoara.~

e părerea ta

| VasileRapidistu13 a răspuns:

La stat se da timp liber, nu e problema.