Practic, poate. Însă teoretic probabil ar bătea la ochi și ar observa superiorii ei (cum ar fi directoarea sau directorul) iar dacă o face din orgoliu și nu din cauză că intr-adevăr nu invățați, și-ar putea pierde postul.
Cei 19 copii sunt in aceeasi clasa? daca da si se va intampla aceasta parerea mea este ca problema este la profesoara.
Sigur, copii n-au nici o vina si invata perfect, de 10, dar e aia proasta si le pune 2.
A avut inspecție și nu a luat nota mare și a dat la toți 4 dar a spus să învățăm pentru ora viitoare
Aceași clasă să răzbunat că nu a reușit să ia nota mare la inspecția.Dar macar a spus să învățăm ora viitoare
Ai dreptate aici (pentru că sunt mulți copii care se plâng de ea că la test au scris toată lecția și au primit note foarte mici)
Poate vrea spaga. Daca s-a facut de rahat la inspectie, e vina ei, nu a voastra. Vorbiti frumos cu directorul, duceti lucrarile alea bune cu note mici la el si faceti panarama. Nu fiti idioti, nu va lasati calcati in picioare, aveti drepturi. Nu fiti nici nesimtiti, ci diplomati si FERMI.
Clar ca poate lasa corigent pe cine vrea ea(dupa merit, bineinteles)
Daca sunt toti atat de slabi incat au note sub 4 poate lasa corigenta chiar si toata clasa, nu conteaza cati elevi sunt. Deci ca idee, puneti-va pe invatat.
Am vazut ceva scris de tine la un raspuns la aceasta intrebare unde spuneai ca a fost ceva inspectie, v-a dat 4, etc(nu am prea inteles ce ai scris), ei bine sa stii ca daca v-a dat note slabe aiurea fara sa le meritati atunci o poti reclama la director (mergi la secretariat prima data si spui si de acolo o sa te ajute ei) si va avea probleme la scoala daca este adevarat ce spui tu.
Bafta!
Problema este că în România, nimeni nu plătește, în orice instituție a statului! Da, poate lăsa toată clasa, căci nimeni nu o va critica! Sunt licee profesionale care de ani de zile la bacalaureat au promovabilitate zero sau poate până în 100 de elevi! Ați auzit de profesori de la acele licee sancționați sau dați afară din învățământ?
Este pur și simplu, rezultatul a 26 de ani de când fiecare ministru al învățământului modifică legea după cum dictează partidul, interesele proprii!
Niciodată nu au fost pusă calitatea deasupra, ci cantitatea materiilor!
Iertare, dar să ajungi la a învăța inutil materii în mileniu actual, la fel cum se făcea acum 30 de ani, mi se pare absurd! E opțional caligrafie, dar obligatoriu o limbă străină la învățământul primar! E obligatoriu să studiezi fizică, chimie, limbi străine, filozofie, dar nu mai este obligatoriu sportul, atelier. Adică, o supraîncărcare inutilă, cu materii pe care oricum nimănui nu-i trebuie. Ar trebui să se facă clase în generale, pe baza opțiunilor elevilor de a studia în liceu. Unii care merg la economic, matematica să fie baza. Uman, gramatica, literatura și limba, limbile străine să fie baza. Și, tot așa. Mulți de aici care au prins școală ceaușistă, știu că mai există Palatul Pionerilor, erau tabere, se făceau ateliere. Se pleca cu ceva experiență din școală. Acum, ne văităm că au copii depresie! E normal!
Profesorii, că așa vor ei te lasă corigent, acasă părinții țipă și zice că, copilul este vinovat și uite așa se face depresia!
Parcă profesorii odată, erau mai umani, la fel și părinții!
Parcă nu era atât de multă nebunie cu notele și cei slabi de carte nu le erau rușine să lucreze într-o uzină!
Pai nu prea ai cum sa faci asta ca profesoara. Daca faceati o sedinta cu parintii si e intr-adevar cum zici, si elevii de acolo din clasa nu sunt bâtã, si adunati lucrarile care au fost corectate gresit, se rezolva ceva. mergeati cu ele la director si ii faceau parintii reclamatie. Insa daca nu ati facut asta, imi pot doar imagina ca doar ati avut impresia ca ati scris bine, dar de fapt ati scris de 4
Profesoru taie, profesoru spanzura.E cum zice el, te certi cu el, mai rau e.Ce sa ii faci? tu un parlit de parinte, sau elev, sa il contra'zici? nu faci nimic.El noteaza cum crede de cuvinta. Daca meriti 4, 4 iti pune, Daca el crede ca tu meriti 5, iti pune 4 ca vrea.Nu ai ce sa faci, lucrurile astea PROBEAZA/DEMONSTREAZA foarte greu.
Sjhxjcks întreabă: