Ai dreptate, există Facultate de asistenti medicali. Uite ce este la Cluj: În cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca există următoarele programe educaţionale de bază, organizate în vederea obţinerii unor specialităţi diferite:
- Asistenţă medicală (Medicină Generală – n.n.) - 240 ECTS - studii universitare reglementate sectorial cu durata de 4 ani.
Ofertalor educațională o găsesti aici. Tot alcolo ai si alte detalii
http://www.oammr-cluj.ro/EDUCATIE/Educatie-medicala-continua/Cursuri.html
succes!
La Cluj vreau sa dau, dar pe site nu gasesc modele de admitere.
Nu am material de unde sa invat pentru admitere deoarece eu am terminat filologia.
Au date de contact pe site. Sună și primești informații la "prima mână"
Multumesc mult! M-am apucat de invatat deja pentru admitere?
Mai sunt baieti care urmeaza aceasta facultate?
Să fii iubit!
Facultate de asistenti medicali? exista asa ceva? Eu stiam doar de postliceale cu aceasta specializare. Sau te referi la facultatea de medicina?
Există și postliceală(3 ani), dar și facultate pentru asistenți medicali în cadrul universităților de medicină și farmacie și durează 4 ani.
Multumesc pentru informatie. Nu stiam acest lucru.
Depinde de facultatea la care vrei sa dai, fiecare facultate are un model de admitere.De exemplu la Iasi eu am dat admiterea doar din biologie(exista bibliografie pe saitul lor), si a fost foarte bine. Apare si o carte cred ca prin mai cu grile care te va ajuta foarte mult.Succes
Juliesheeve21 întreabă: