Schimbarile sunt majore la liceu, de la colegii noi, profesori, noi, materii noi, cerinte noi samd.
Acum ai sansa sa te reinventezi si cu imaginea asta sa intri in viata de adult, fiindca de ea depinde totul!
Invata bine inca de la primele ore, ca sa impresionezi profesorii si colegii, in felul asta vei fii luat de elev f bun si vei avea intotdeauna credit si admiratia tuturor, care te va urma de-a lungul anilor, pana la terminarea liceului sau pana la terminarea facultatii.
Buna.Profesorii sunt mai exigenti sau mai chill, nu exista o regula.Da, inca se dau teze, iar orarul se va face in functie de materiile principale(limba romana, istorie, limbile straine etc.), care vor avea mai multe ore alocate saptamanal decat restul. Diferenta e ca la filologie materiile precum matematica, chimie, fizica, biologie si alte cele se fac doar doi ani, teoria fiind mult mai lejera decat pentru ceilalti elevi de la profil real sau stiinte ale naturii. De exemplu noua la matematica ne cerea sa copiem doar teoria din manual si ne punea note pe cat de frumos am scris, plus cat de ingrijit era caietul. Prea putin faceam exercitii.
Succes.
O să dai de papițoi dacă ești boboc, din ăștia rupți de soartă care cauta tangente cu tine, am pățit o si eu in clasa a 9 a
LovehopeTrust întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anaadiaconu întreabă: