| ZbarMario a întrebat:

Salut. Pot profesorii să anuleze o nota din catalog și să pună alta? Dar o medie?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, ambele se pot modifica si nota, și media.
Nota se anulează prin incercuire iar media se taie cu o linie subțire. Nu se foloseste pasta corectoare, pentru ca catalogul este un act.
Profesorul de la disciplina respectiva si directorul pun semnatura langa nota gresita și stampila școlii.
În acest mod, se anulează. Atat!

9 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Cu Coco, o gentuta, un parfurmel se poate face orice.

| Catrice a răspuns:

Nota dacă e pusa din greșeală la ta materie sau altul elev.
Medie dacă e calculata greșit sau pusa la alta materie.

| ZbarMario explică (pentru Catrice):

Azi, profesorul de istorie a ascultat câțiva din aia care nu aveau nici-o nota, pe mine nu a apucat să mă asculte, și faza e că mai avem ora cu el doar săptămâna viitoare că pe 21 suntem liberi, și mi-e sa nu îmi dea media 5, că pe semestrul trecut a dat note de 5 alura care nu aveau note și nu a avut de unde sa le pună, și în aceeași situație sunt și eu pe sem asta

| Lukasssz a răspuns:

Abia se poate modifica nota, media nu cred.

| Simpatic a răspuns:

Nota da, media nu prea cred desi nimic nu-i imposibil.

| Monst a răspuns:

Se poate modifica o nota de exemplu dintr-un 3 in 9 o medie nu se poate anula sau modifica odata ce a fost incheiata.

| Catrice a răspuns (pentru ZbarMario):

Mergi mâine la el și ii spui sa te.asculte săptămâna viitoare sau într-o alta zi săptămâna asta, la cancelarie.

| GPA a răspuns:

Este o procedură mai complexă pentru că nu poți schimba direct nota din catalog fără o înștiințare (o justificare) către director și fără a fi consemnată nota în condica profesorului. Acolo unde este posibil, nota poate fi modificată, de exemplu dintr-un 3 să faci 9, trebuie consemnată. Sunt și situații în care profesorul nu va schimba nota, însă îți poate îmbunătății situația (dacă te simți neîndreptățit) cu încă alte câteva note puse, note care îți salvează media, cât este nevoie, poate fi chiar greșeala profesorului, și-o asumă.
Este valabil și pentru medie, poate fi modificată dacă, de exemplu, a fost trecută la o altă materie sau s-a calculat greșit.

| sierra1 a răspuns:

Dacă e o greșteală, da, se poate!