Acel coleg o sa fie dus in fata consiliului profesoral, si profesorii vor stabili de comun acord daca si cat ii scade nota.
Depinde man, depinde de director, eu am dat cu spary in clasa si mi-a scazut doar un punct, acuam depinde motivul pentru care i-a tras una, l-a injurat ceva?
Tu crezi ca exista o lista cu punctele scazute la purtare? Pentru chestii de genul ar trebui exmatriculat. Ala de a venit cu capul de un colt putea sa moara si atunci nu prea il mai interesau punctele la purtare la inchisoare.
Acum depinde și ce a făcut și celălalt, dacă ăsta care a dat se zice că are numai 10 pe linie și e un copil potolit, celălalt a trebuit să facă ceva să-l enerveze pe ăsta să-i dea una în gură. Acum depinde de consiliul profesoral.
Daca mai are abaterii o sa aiba 6 sau 7 la purtare ce inseamna ca ramane repetent daca e la primul maxim 8
Pai colegul meu invata bine si nu a facut deloc prostii pe semestrul asta, adica nu i-a zis nimeni nimic...Are 10 pe semestrul 1...
Putea sa moara zici? Serios? A venit in partea stanga a capului departe de tampla ma...A zis profa de bio ca e doar o taietura si se coase si gata...
Da serios putea sa moara. A avut doar noroc ca s-a lovit departe de tampla. Nu cred ca a calculat ala ca daca ii da un pumn la unghiul de sigur va cadea cu capul in unghiul de. Repet doar noroc a avut ca a fost doar o taietura. Sau intampla multe, foarte multe accidente din astea stupide.