anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Sunt a 8 a si nu stiu ce sa urmez mai departe. Ca sa stiti la ce sa va asteptati cand imi scrieti raspunsul, sunt un baiat de 9-10. Nu sunt tocilar, nu tocesc, chiar invat bine. Problema este fizica pe care nu prea o inteleg. As vrea sa intru la un profil teoretic. Nu stiu ce ma pot face dupa astea. Puteti sa ma ajutati? Cum ar fi : Mate info - > x; filologie >- politist. Stiu ca te poti face de la una alta, dar daca faci filologie(unde i romana) nu te poti duce ca medic cand nu ai facut niciun an de chimie, mate (adica doar putina), stiu ca se poate, dar vreau concret.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-ne exact care materii îți plac, care le urăști și ce domenii ți se par interesante.

Bula
| Bula a răspuns:

In primul rand TU trebuie sa-ti alegi domeniul care iti place, dupa care sa mergi la scolile care te vor pregati pentru acele meserii.
In al doilea rand, aproape orice scoala vei face, vor fi si materii care nu sunt chiar pe placul tau. Insa, daca acele materii sunt din cele indispensabile pentru meseria aleasa, atunci ai o problema cu alegerea pe care ai facut-o.

E bine sa vorbesti cu parintii si dirigintele inca de acum despre cum- si la ce materii sa te pregatesti, deoarece concurenta este foarte mare, iar daca nu atingi notele suficiente, atunci iti ratezi tot restul vietii la o scoala unde mai raman locuri (in loc de preferinta ta)!

| Anonimul1233 a răspuns (pentru anonim_4396):

Revin cu intrebarea.

| corolav a răspuns:

Pînă la clasa a VIII - a tu nu ai citit nicio carte?

| Popdenisa33 a răspuns:

Depinde care materie iti place mai mult.