Eu am facut matematica decat in anul I, sunt la specializarea Stiintele Mediului. Este ceva elementar, nu se face matematica avansata. Iti recomand specializarea Hidrologie/Metereologie sau Tursim daca vrei la Geografie. La Mediu mi se pare destul de greu. Succes!
Mersi pentru raspuns.M-am gandit la toate specializarile.La turism chestia e ca nu stiu ce as putea iesi din facultate dupa.Si la hidtologie si meteorologie m-am gandit si banuiesc ca si acolo trebuie matematica.Pe mine asta ma sperie cel mai mult si mai auzisem ceva de logica parca.Asa mi-a zis profa de franceza ca pe vremea ei asa era; ca avea niste prieteni care trebuiau sa invete la logica si mate.Acu nu stiu ce sa zic mai e timp(destul de putin)dar o sa ma mai interesez.
M-am gandit si la lucru asta dar altceva nu stiu cam ce sa urmez.Cam ce ar putea garanta si un serviciu dupa absolvire nici nu-mi trece prin cap si as fi foarte recunoscator daca mi-ai da cateva exemple.
Dar mai trebuie sa te si pricepi la anumite chestii sa poti da la cele enumerate mai sus de tine.si mai ales sa-ti si placa
Eu1544u întreabă: