| Drodo a întrebat:

Salut, sunt clasa a 9 a pe profil stiinte sociale intr-un liceu de medie 8.50, am un 3 la chimie, credeti ca o sa ma lase corigent sau credeti ca o sa imi dea un 6-7 sa nu raman corigent? La ore nu fac galagie

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu pui mana serios sa inveti chimie, nu ai nici o sansa sa treci, fiindca profesorii de la liceu nu sunt ca cei de la scoala generala si te poate lasa corijent, ceea ce inseaman ca tu la vara o sa stai sa inveti chimie, in loc sa iesi afara la poaca cu baietii, ca s apotis a-ti sustii corijenta in toamna.

| darrio2007 a răspuns:

Iti vor da un 6-7 dar numai daca meriti acea nota. Nu-ti dă nimeni din burtă.

| Nirvanaaa a răspuns:

Îți da, dacă înveți.

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Într-adevăr e foarte nasol sa mai faci materii reale dacă ești la un profil uman.
Bine,acum sa nu te sperii,nu cred că o să te lase corigent la chimie dacă ești la un profil uman.
Nici profa ta nu și-ar bate capul cu tine dacă ești bata la chimie.
Legat de problema ta, du-te la toate orele ei și mai ales sa nu faci panarama la ore sau sa o enervezi.
Daca îți dă un proiect de făcut să îl faci.
Și să îți dai puțin interesul pentru materia ei, poate așa nu prinde pica pe tine
Eu unul nu pot să înțeleg de ce se mai fac materii reale la profiluri umane, în situația în care toți cei de la profilurile umane s-au înscris la aceste profile să scape de mate, fizică și chimie.

| Drodo explică (pentru Violleta2022):

N am invatat nimic si an trecut happy