| Cristinutzux27 a întrebat:

Salut! Sunt clasa a XI-a de învățământ profesional de Mecanic-Auto. Aș dori ca să continui studiile,adică să fac și un liceu,iar una din principalele mele gânduri ar fi să mă duc pe profil sportiv(LPS).
Credeți că s-ar merita să fac această decizie?
Este prea târziu să fac un liceu cu program sportiv după o profesională, având în vedere că am 17 ani împliniți în Noiembrie?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca poti face liceul sportiv la seral, fiindca tu nu vei putea contiua liceul la curs de zi, fiindca ai depasit varsta si nu te poti intoarce la zi.
Vei putea sa te inscrii din toamna lui 2025 la liceu, cursul seral, unde vei face XIII ani.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

As intelege sa doresti sa faci liceul, daca era unul teoretic. Asa, liceu sportiv, e unul vocational.
Tu vei avea deja o meserie, ce speri sa obtii cu liceul sportiv?

| Cristinutzux27 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da,o să am o meserie.Nu pot spune că nu îmi place această meserie de mecanic-auto, dar aș fi dorit să fac ceva mai aparte.
Regret destul de mult că am ales o presională în locul la un liceu, nu știu ce a fost în capul meu la acel moment.
Bine până la urmă și un liceu fără facultatea eu consider că nu te avantajează atât de mult...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Cristinutzux27):

Poti continua cu liceul dupa ce termini profesionala.