| corvo a întrebat:

Salut! Sunt elev in clasa a 10-a si as dori sa ma mut in clasa a 11-a de pe profilul stiintele naturii pe matematica-informatica. Cunoaste cineva daca se dau diferente? Si daca da, la ce materii? Eu speculez ca la informatica, dar am nevoie de un raspuns concret. Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca se dau diferente.
Tot ce nu ai facut la stiintele naturii: adica matematica si informatica (avansati), ca acolo se afce matematica foarte-foarte multa.

| Hdhdj a răspuns (pentru Violleta2022):

Matematica? Nu se da asa ceva! Probabil se da doar la info dar sunt sanse mari sa nu mai dea diferențe. Cel mai bine intreaba la secretariat

| Violleta2022 a răspuns (pentru Hdhdj):

Fiind profil de matematica - informatica, dai diferentele la obiectele pe care nu le-a facut la stiinte ale naturii.

Uita te la ultima mea intrebare

La științe se face matematica si informatica.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Hdhdj):

La stiinte ale naturii se face un nivel "usor" de matematica, nu nivelul "avansat" care se predata la profilul mate-info.
De aceea am mentionat, ca trebuie sa se dea diferenta la ceea ce nu a facut.

Nu mai vorbi in neștiință de cauza. Depinde de liceu. E ca si cum ai spune că aia de la științe sociale invata o romana mai simpa decât aia de la filo. E aceeasi matematică. Ce zici tu este valabil doar claselor unde este specificat clar ca sunt avansate