Cambridge,dupa cum stii si tu,in Romania ca sa intri la profilul de engleza intensiva,trebuie sa dai un test numit,,Cambridge" deci trebuie sa stii destul de multa engleza, chiar mai multa decat stiu ei, nu-ti recomand din perspectiva mea dar daca esti pasionat de engleza, in viata nu exista nu pot, exista nu vreau!
"Marea Britanie" sunt doua chestii: o insula si o uniune.
Din uniune fac parte Anglia, Tara Galilor si Scotia. Asadar, cand spui Marea Britanie vorbesti despre trei tari. Denumirea completa a regatului este Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, caci exista un alt tip de uniune cu IRLN.
Asadar, Anglia nu are cum sa fie o regiune. Anglia este dita' tara, pe undeva pe la 55-60 de milioane de locuitori.
Asta ca sa stii unde te duci sau ca sa nu iti iei una peste bot cand le spui englezilor ca sunt o "regiune".
Stiam asta, insa voiam sa fiu cat mai explicita ca voi sa intelegeti ceea ce va cer. Multumesc pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns, si da, stiu engleza foarte bine. Vreau sa merg acolo pentru ca am sansa de a studia exact ceea ce vreau sa fac, pe cand in Romania suntem supusi, ca sa nu spun obligati sa studiem anumite domenii, materii care nu ne vor ajuta in profesia noastra (normal ca depinde ce vrem sa facem). Intr-adevar, ajuta la cultura noastra generala, insa eu as vrea sa merg pe principiul " mai bine una si buna decat multe si proaste", daca intelegi ce vreau sa spun.
ANDREEA111 întreabă:
CtinDaniel întreabă: