Proful ala, pot sa spun ca-i cam idiot pentru un profesor de istorie care are rolul de a-i face pe copii sa le placa oarecum, altfel istoria este una dintre cele mai chinuitoare materii si complet inutila in cazul in care nu-ti place. Corigentele, ar trebui sa te anunte, daca nu te-a anuntat mergi la secretariat si iti zice. Corigent in clasa a 6-a Ori nu inveti deloc, ori profesorii de acolo sunt aproape bolnavi. Cat despre Hitler... Era vegetarian si avea un singur testicul .
Daca ma gandesc mai bine, as mai avea o intrebare. Cum se dau corigentele la clasa a VI -a? In ce data? Subiectele mi le da cu cateva zile in urma de examenul pentru corigente? (sau cum se numeste la a VI a )
Pai stiu ca se da corigenta in august si subiectele ti le da ei
daca e dmn cum se cade te trece daca nu invata baiete
Ce tare faza cu Hitler Nu e ca nu invat de loc, doar ca uneori idiotul, nu ne preda, nu face nimic. Nici nu m-a anuntat ca ERA sa raman. Exact. Astazi mi-am primit carnetul si il deschid. Ghici cat am avut pe primul semestru? 7. Pe al doilea, ohohom, mi-a dat un punct in plus = 5, 7+5 = 11 : 2 = 5, 5 Am trecut cu 5 media finala. Oricum, parerea ta este 100% adevarata, cea mai explicata si descrisa, cat despre idiot, tot il scuip in gura. Mare dreptate ai si despre Hitler!
... la matematica am incheiat cu 7... cu 5 in teza si cu inca un 6, un doi si un trei = 7 media 7 l-am primit probabil findca am dat acel examen din a VI a, evaluarea nationala. Time to play stealthy, vacanta placuta!
Vacanta placuta! Nu-ti face griji, scoala este doar asa, am mai spus intr-un raspuns "Daca esti prost devii mai prost, daca esti destept doar filtrezi amalgamul de informatii pe care-l primesti". Dupa cum scrii, se cam vede ca nu esti prost. Fii calm, poate o sa fie bine. Mult noroc in toamna, sper sa nu se mai intample.
Culoareincolora24 întreabă: