| KindKid17 a întrebat:

Sunt la mate-info, clasa a 10a, dar as vrea sa merg la chimie-bio. Nu sunt deloc bun la info. Urasc materia asta! Doar ca, clasa asta de chimie bio este mult mai buna ca a noastra! Cei de acolo invata mai mult. Sunt cam timid si nu stiu daca m-as integra ok cu ceilalti. Si nu vreau sa stau singur intr-o banca(stau cate 2 la banca)Cu biologia si chimia nu prea le am dar pot sa invat. Suntem vreo 15 in clasa laughing Si nu e unitate intre noi. pe mine unii ma injura si nu vreau sa fac la fel. Ce ziceti sa fac? Mi-e teama ca la chimie-bio voi face si biologie si chimie mai grea si ca nu o voi pricepe. La ce voi da bacul acolo? Va rog ajutati-ma! Funda happy

Răspuns Câştigător
| CristianaMaria a răspuns:

E foarte ok! eu am dat mate romana si chimie dar chimia e grea si urata dar eu am ales-o pentru ca era aceeasi materie cea de bac cu cea pentru admitere la facultate.bio e chiar usoara si iti sugerez sa alegi bio clar.romana e usoara ca trebuie iarasi doar sa inveti chestiile alea si la mate ce e mai greut dar nu imposibil! daca nu ma insel, parca si la biochimie dadeai bacul si din mate.te informezi ce trebuie sa faci pentru academie, inveti materiile de liceu doar strictul necesar cat sa treci (asta in cazul in care nu conteaza pentru academia media de la bac) si te axezi pe ce ti se cere pentru academie.Mergi la ore in privat eventual daca dai admitere din ceva si sa ai grija sa intrii si sa iei note mari.Succes iti doresc!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la bio-chimie iti alegi o materie dintre: bio, chimie, fizica.
Si da..acolo biologia si chimia sunt mai grele, mai complexe insa nu e chiar super greu
Dar este alegerea ta unde vrei sa te duci..sau daca o sa ramai in continuare la mate info
Dar colegi buni poti gasi peste tot crede-ma

| CristianaMaria a răspuns:

Eu zic sa ramai la mate info...da, e grea sectia dar o sa treci cu bine asa cum trec toti.Ai orizonturi larg deschise de acolo, poti da unde vrei tu mai departe la facultate.La biochimie o sa faci bio si chimie si fizica parca din cate stiu mai mult si e greut..mai ales daca nu vrei sa dai la medicina.Eu am terminat mate info fara sa stiu pic de info dar pic.sunt praf cu informatica, calculatoarele etc dar am invatat cum am putut sa trec doar.nu conteaza notele din liceu, conteaza sa treci si rare sunt cazurile cand vreun elev nu isi trece anul la liceu sa fim seriosi.e cam tarziu acum sa te mai joci de-a transferatul.eu zic sa stai linistit la profilul tau, sa inveti doar cat sa treci si dupa pentru faculate iti va fi mai usor. examenele de bac sunt tot mai usoare de la an la an, nici nu se pune problema sa nu il iei pentru ca a scazut niveul si copiii nu prea mai invata chiar si asa. Daca vrei sa dai la medicina, da, ai putea sa te transferi dar totusi nu vad sensul...eu sunt la medicina anul doi de la mate info si am intrat foarte usor, nu iti trebuie profil special ca sa inveti acasa niste grile care ti se dau la admitere.e cam grea si fiizica, cel putin din punctul meu de vedere pentru ca eu nu suportam chimie si fizica. Sfatul meu asta e, sa nu te complici sa te transferi pentru ca dai peste cap multe chestii plus ca si profii difera, stilul lor difera si mai mult ai sa iti faci rau zic euhappy

| KindKid17 explică (pentru CristianaMaria):

Un raspuns care il asteptam de mult! happy Atunci nu ma voi mai transfera. Voi incerca sa invat matematica, romana si biologie pentru bac, dupa voi da la academia de politie. E ok nu?

| KindKid17 explică (pentru CristianaMaria):

Multumesc! Ti-am dat add poate mai vorbim despre subiectul acesta! Funda iti apartine! happy

| CristianaMaria a răspuns (pentru KindKid17):

Ma bucur ca te-am ajutat.Te astept sa imi scrii pentru orice nelămurire!