Mai bine ai sta la mate-info unde doar la info nu esti bun (cel putin asa ai zis, ma gandesc ca la restul esti ok). Pana la urma poti si acum sa incepi sa inveti informatica... Ce te face sa crezi ca dupa ce te muti intr-o alta clasa o sa inveti la doua materii pe cand acum nu ai invatat la o materie?
Sunt intr-a 10a, acolo sunt multe fete pe cand aici doar baieti. Si vreau si eu niste fete suntem doar 14 in clasa. Nu glumesc.
Pai asa vorbesti dintr-o alta perspectiva. Eu cred ca ar trebui sa te documentezi putin, sa vezi nivelul materiilor pentru fiecare profil in parte, sa vezi la care te potrivesti cel mai bine, care te va ajuta cel mai mult dupa terminarea scolii si, daca e nevoie, sa te muti. Eu nu cred ca faza cu fetele este un motiv bun sa te muti, deoarece fete vezi mereu, insa o decizie ca profilul scolar iti poate schimba viitorul. Decizia iti apartine. Apropo, chiar daca esti timid, cred ca ar trebui sa discuti cu cineva de la chimie-info si sa il rogi sa iti arate un caiet, sa vezi difilcutatea materiei, sau macar sa vorbesti cu el.
Curiosul999 întreabă: