Daca batrana iti este cunoscuta, probabil incerca sa-ti transmita un fel de mesaj, cum ca tu esti urmatorul, asta inseamnca ca tu vei muri. Dar nu-ti face griji, sunt doar vise, si nu se va intampla nimic. Prea multe filme sau povesti SF afecteaza subconstientul.
Nu ma uit la filme SF ci doar la filmele horror.
SF, horror, sau orice alt gen are secvente asemanatoare. Toate imaginile astea raman in subconstient si se declanseaza noaptea in somn.
Pai daca erati in baie inseamna ca iti era a face nevoile prin somn si, in mod normal, urmai sa folosesti baia imediat dupa ea.Fii sincer acum, cind te-ai trezit nu te-ai oprit in baie?
NU deloc m am dus in bucatarie sa beau apa ca imi era sete atat.
E tot aia. Puteai sa bei apa si de la baie.
Prea multe filme...
Nu inseamna nimic, ce **** mea sa insemne? E doar un vis, din cate stiu eu oamenii viseaza aproape in fiecare seara cate-un vis, daca am fi superstitiosi ca tine, si am crede ca fiecare semnifica ceva, ce am face?
Sincer sa fiu nu prea stiu. Si eu m-am visat odata ca a murit bunica si am mers la o vecina care are o carte de vise si acolo la moarte scria ca o sa-ti moara cineva drag din familie.Siasa a fost a murit bunicul.Nu stiu daca o sa te ajute raspunsul meu. Dar macar am incercat sa te ajut...Bye
E bine sa nu ei in seama aceste vise ...paote ele vin sa-ti faca rau sau poate sunt din lumea de dincolo e bine sa nu le dai importanta!