| mihai55nmp a întrebat:

Salut T. P. U.happyAm avut un vis foarte ciudat, se facea ca vorbeam cu o batrana care a murit de 8 ani.Eram cu ea in baie ea statea pe un scaun s-a intors si mi-a spus, ca sa am grija ca eu urmezstraight face. Ce inseamna visul am cautat pe net nimic clarstraight face. Multumesc.:*happyScuzati categoria nu am stiut la ce sa punstraight facestraight face

Răspuns Câştigător
| littleblackgirl a răspuns:

Daca batrana iti este cunoscuta, probabil incerca sa-ti transmita un fel de mesaj, cum ca tu esti urmatorul, asta inseamnca ca tu vei muri. Dar nu-ti face griji, sunt doar vise, si nu se va intampla nimic. Prea multe filme sau povesti SF afecteaza subconstientul.

9 răspunsuri:
| AlinaMessaros5 a răspuns:

Sincer sa fiu nu prea stiu. Si eu m-am visat odata ca a murit bunica si am mers la o vecina care are o carte de vise si acolo la moarte scria ca o sa-ti moara cineva drag din familie.Siasa a fost a murit bunicul.Nu stiu daca o sa te ajute raspunsul meu. Dar macar am incercat sa te ajut...Bye

Răspuns utilizator avertizat
| mihai55nmp explică (pentru littleblackgirl):

Nu ma uit la filme SF ci doar la filmele horror.

| littleblackgirl a răspuns (pentru mihai55nmp):

SF, horror, sau orice alt gen are secvente asemanatoare. Toate imaginile astea raman in subconstient si se declanseaza noaptea in somn.

| Bodea_Stefana_1990 a răspuns:

E bine sa nu ei in seama aceste vise ...paote ele vin sa-ti faca rau sau poate sunt din lumea de dincolo e bine sa nu le dai importanta!happy

| harciog a răspuns:

Pai daca erati in baie inseamna ca iti era a face nevoile prin somn si, in mod normal, urmai sa folosesti baia imediat dupa ea.Fii sincer acum, cind te-ai trezit nu te-ai oprit in baie?

| mihai55nmp explică (pentru harciog):

NU deloc m am dus in bucatarie sa beau apa ca imi era sete atat.

| harciog a răspuns (pentru mihai55nmp):

E tot aia. Puteai sa bei apa si de la baie.

| unknownn a răspuns:

Prea multe filme...
Nu inseamna nimic, ce **** mea sa insemne? E doar un vis, din cate stiu eu oamenii viseaza aproape in fiecare seara cate-un vis, daca am fi superstitiosi ca tine, si am crede ca fiecare semnifica ceva, ce am face?