| XxMisterPolicexX777 a întrebat:

Salut! Știe cineva o carte bună de psihologie care merită citită?

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Coon, Dennis; Mitterer, John O.; Martini, Tanya S. (2021). Introduction to Psychology: Gateways to Mind and Behavior (ed. 16). Cengage Learning. ISBN 978-0-357-37149-7.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Navolan, Dan; Stoian, Dana; Craina, Marius. Sexologia de la A la Z (ed. a II-a). Timișoara: Editura „Victor Babeș". ISBN 9786067861922.

https://www.umft.ro/......_ebook.pdf

DSM-5-TR, il gasesti pe internet.

Miller, Shannon C.; Rosenthal, Richard N.; Levy, Sharon; Saxon, Andrew J.; Tetrault, Jeanette M.; Wakeman, Sarah E. (2024) The ASAM Principles of Addiction Medicine. Philadelphia, PA: Lippincott Williams & Wilkins. ISBN 978-1-9752-0157-9.

Howitt, Dennis (2022). Introduction to Forensic and Criminal Psychology (ed. 7). Pearson Education Limited. ISBN 978-1-292-29580-0.

| Dulcica1234 a răspuns:

Salut! Mie mi-a enorm de mult un roman. Numele său este "Războiul sufletului, Durerea de azi, puterea de mâine". Este scris de autoarea Nina Ștefan. Mi-a plăcut enorm. L-am citit de mai multe ori, cred că cam de 2-3 ori până acum. Are de toate. Te duce prin mai multe emoții, de la tristețe la fericire, de la plâns la râs, etc. De toate are. Are tristețe, fericire, dezamăgire, iubire, neacceptare, respingere, iertare, etc. Este fantastică ca și carte. Ți-o recomand din suflet. Nu vei regreta. Mie una mi-a plăcut, s-ar putea să îți placă și ție.

| Dulcica1234 a răspuns (pentru Dulcica1234):

*plăcut
Scuze, corectorul este de vină.

Întrebări similare