Vezi dacă ai posibilitatea să te transferi la o altă facultate și, eventual, să dai niște diferențe. Sincer, e păcat să abandonezi la final. Vei fi ca "țiganul care se îneacă la mal". S-ar putea să îți reproșezi toată viața. Sau, poate că nu...
Totuși, dacă ai ajuns in anul 3, înseamnă că ai potențial. Esti bun, doar că esti prea comod, prea dezinteresat de cursuri, ori prea confuz cu viitorul tău. Din toamnă, te poți înscrie și la o altă facultate, pentru care, într-adevăr, simți o pasiune.
Las-o dracului de facultate.
Te poți specializa într-un domeniu și fără ea. Fă ce crezi că îți place și cu asta basta. Succes!
Jobul tau îți place? Poate faci ceva care sa te ajute in domeniul in care lucrezi.
Dacă îți place fizica probabil ai fost la mate info. De ce nu încerci pe IT? Găsești online cursuri gratuite de programare. Le urmezi și vezi dacă îți place. Dacă da, te bagi la o facultate de IT.
Acel job îmi plăcea deși nu prea puteai sa avansezi. Era destul de fain însă am avut superiori foarte nașpa care te jigneau cand aveau ei chef! Motiv pentru care am și plecat de acolo. Ca profil de liceu am fost pe științe ale naturii (da stiu probabil ca aici te astepti sa faci bio și chimie la greu, culmea e ca făceam mai multa fizică si mate decât biologie). Un lucru pe care am uitat sa il mentionez e ca mi-a placut o materie pe care am facut.o doar un semestru în primul an de facultate. Si anume proiectare în AutoCad. Si m.am gândit să fac un curs special!
Găsești job bun pe proiectare in AutoCad mai ales dacă ești intr-un oras mare. Spor la invatat.