Eu am dat anul trecut la logica si am luat cu 9, 80 doar cu pregatirea la clasa de 1 ora si jumatate in fiecare saptamana, si cu cititul cu o zi inainte de bac.Te sfătuiesc sa dai tot aici, nu vad de ce sa retii lucruri la geografie pe care oricum le uiți cu timpul.Insa na, o sa ai nevoie de un profesor, singur nu stiu ce sa zic daca vei reusi.Ar mai fi sociologia, procura ti manuale de la minim trei edituri si citeste din ele.Insa la sociologie psihologie filosofie e foarte multa teorie, sa stii asta. Logica e cv logic, trebuie sa retii niste elemente si faci totul logic...
Daca te hotărăști sa dai la Logica ma poți cauta daca vreodată nu înțelegi cv, te ajut cu mare placere
Eu am dat la psihologie. Doar eu și o tipă în tot orașul. De obicei se da la logică pentru ca e mult mai ușor. Dacă totuși te gândești să dai la psihologie și ai nevoie se ajutor sau informații îmi poți scrie
Eu, fiind pasionat de istorie, as alege negresit aceasta proba. Nu stiu care sunt preferinte tale, stiu doar ca nu-ti place geografia. Psihologia este o varianta asa si asa. Mai usor ar fi la geografie. Logica n-am inteles-o niciodata, insa am observat ca se iau mereu note mari acolo. Ar trebui sa ai in vedere asta.
Da, ai dreptate. Greseala mea, sorry. Au trecut doar 3 ani de cand am terminat liceul si deja am inceput sa uit. Bine ca m-ai corectat