Daca nu-ti place meseria, te poti tranfera la o alta scoala profesionala care are, in oferta, alte meserii.Pe piata muncii din Ro si din strainatate se cauta operatori calificati la masini unelte cu comanda numerica--- vezi, in link, cu ce se ocupa un operator CNC : http://www.sgk.ro/ro/meserii_1.php
p.s. Dupa ce termini profesionala poti alege sa lucrezi in meserie si concomintent sa faci un liceu la seral(clasa 11-a si clasa a 12-a). Daca-ti doresti si o facultate cu atat mai bine, caci meseria invatata iti va asigura resursa baneasca necesara studiilor!
Si eu am aceeasi problema, diferenta e ca nu sunt la profesionala ci liceu normal! si nu mai ma pot muta asa le au zis cei de la liceu tatalui meu, au zis ca voi ramane repetenta ca nu am fost semestru 1 si ca eu in decembrie voi face 18 ani si ca nu ma mai pot duce la liceu niciodata.vai de viata mea sincer mi e mila de viitorul meu
Stiu cum te simti. exact la fel ma simt si eu. sper sa iti poti gasi rezolvarea, macar tu.
Într-un același an de învățămînt nu cred că te poți transfera de la școala profesională la un liceu.