| DintisorBaws a întrebat:

Am inteles ca rezultatele la repartizarea in licee vor fi facute publice cu o zi inainte. Adica, maine, luni 14 iulie, vor fi publicate? Si daca da, la ce ora? (PANICA, PANICA, PANICA).

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

N-ai "înţeles" bine :(

NU se modifică "Calendarul admiterii" de pe o zi pe alta!

Repartizarea computerizată se realizează în 15 iulie, se afişează în 16 iulie; iar în perioada 17 iulie-25 iulie 2014 trebuie să mergi să-ţi depui dosarul la liceul unde ai fost repartizat!

Vezi alte detalii în "Broşura Admiterii 2014" de la linkul :
http://ismb.edu.ro/......014_15.pdf

Afişarea se face :
* pe net, la linkul oficial http://admitere.edu.ro/
* la liceele respective
* la avizierul şcolii pe care ai absolvit-o
* precum şi pe site-ul ISJ de care aparţi.

Toate cele bune.

28 răspunsuri:
| qSabrina a răspuns:

Se publica pe 15. Depinde si zona din care esti pentru ora. In Bucuresti se publica mai devreme decat in alte locuri. In principiu pana la 4, 6 cel mai tarziu.

| Fata026 a răspuns:

Salut! E normal sa ne simtitm panicati ..si am inteles ca in 15 iulie se afiseaza pe edu.ro si in 16 iulie la scolile de provenienta si liceele la care elevii au fost admisi! Dar oare se afiseaza maine? Tu de unde ai aflat?

| ℓανιηια a răspuns:

Cine ti-a spus ca se afiseaza maine? :o

*panica*

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred, n-am auzit asta. Conform calendarului de pana acum repartizarea computerizata se face in 15 iulie si afisarea in 16 iulie. Si de ce atata panica?

| LSMM a răspuns:

Pe 16 se publică în unitățile de învățământ. Nu știu data publicării pe edu.ro, în schimb. Oricum, așa s-a zis și despre afișarea rezultatelor, că e posibil să fie publicate cu o zi înainte și nu a fot așa.
Aflăm noi săptămâna asta, care vine. laughing

| DintisorBaws explică:

Toata lumea sa citeasca cu atentie, poate gandesc eu gresit:http://www.gandul.info/......31808.html

| DintisorBaws explică:

Panicati-va lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

| LSMM a răspuns (pentru DintisorBaws):

"În ultimii doi ani, repartizarea computerizată s-a făcut mai devreme cu o zi faţă data anunţată oficial de minister."
Repartizarea, deci. Nu afișarea. Adică ar trebui să ne uităm pe 15 pe edu. Adică marți. Adică peste două zile. Adică în ziua aceea site-ul se va bloca și cine reușește să-și vadă numele fără să-i apară eroare, e câștigat! laughing În caz contrar, așteptăm frumos până pe 16, dar cine să mai aștepte, asta-i problema...

| DintisorBaws explică (pentru LSMM):

O sa fie bataie, i can`t wait :3

Ironic cumva cu acel can't wait? laughing

Putin big grin

Am si putine emotii, am pus pe primul loc un liceul unde anul trecut s-a intrat cu 8.10, iar mie mi-a iesit 8, 06. Doamne ajuta!

| Fata026 a răspuns (pentru LSMM):

Pe 15 iulie se afiseaza oricum! laughing)
Pe edu.ro! Asa scrie pe orice site si de-abia in 16 iulie se afiseaza in scoli si licee deci depinde fiecare ce intelege prin " cu o zi inainte "!

| LSMM a răspuns (pentru Fata026):

Da, pe 15 se afișează pe site. Dar, așa cum spuneam mai sus, va fi oricum bătălie mare din cauza numărului prea mare de elevi care accesează site-ul și îl blochează. laughing
Cu o zi înainte e repartizarea computerizată, rezultatele s-ar putea să se afișeze în aceeași zi.

Cred că toată lumea are măcar puține emoții, azi ca azi, dar să vezi mâine și poimâine. big grin
Mediile sunt destul de mici anul ăsta, s-ar putea să scadă media de admitere. Cel puțin cam asta aud peste tot. Îți urez noroc! happy

| Fata026 a răspuns (pentru LSMM):

E adevarat, toate mediile o sa scada deoarece examenul conteaza in proportie de 75%! Bafta!

Multumesc! Si tie!

Mulțumesc!

| LSMM a răspuns (pentru Fata026):

Totuși, e posibil să scadă din cauză că examenul contează în proporție de 75% sau doar din pricina faptului că nivelul de dificultate a fost puțin mai ridicat față de anul trecut?

Meditatoarea mi-a spus ca o sa scad cu minim 0, 5 sutimi, deci e bine!

| DintisorBaws explică (pentru bursuc001):

Si ca de obicei... bursuc salveaza situatia :3

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru DintisorBaws):

Da, da rolling on the floor

O seară/noapte frumoasă.

| AdrianaBacescu a răspuns:

15-16 iulie le pune la scoala si pe edu

| DintisorBaws explică:

V-am eu spus ca azi se afiseaza, dar voi nu, voi Batman!

bursuc001
Userul Lunii

Batman, Batman laughing

Mda, s-ar zice că ai avut dreptate!
Cred că ai avut o "premoniţie" happy

| DintisorBaws explică (pentru bursuc001):

:3am intrat la liceul la care imi doream.

bursuc001
Userul Lunii

Felicitări!

Înseamnă că NU trebuie să-ţi baţi căpşorul cum să te transferi în semestrul 2 happy

| EvangelineDS a răspuns (pentru DintisorBaws):

Asta inseamna ca s-au afisat rezultatele? Unde poti sa le vezi?