| Stefan927 a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare. Marti am avut test la mate, eu cu un coleg de ai mei am copiat si aia de mate a zis ca ne da la amandoi 1 pentru copiat.(azi nu am fost la scoala) si aia de mate zice cum ca la prietenul meu ii da 6 si mie imi da 1, chiar daca amandoi am copiat si ne-a prins. Vi se pare normal? Sincer mie nu si maine o sa vreau sa vorbesc cu aia de mate.

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Postrea ta trebuia pusă la categoria: Sunt prost și vreau să mă laud!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da mi se pare normal sa iei 1 ca ai copiat

| johnnny123 a răspuns:

Cred că ar trebui să te preocupe doar nota ta de 1, nu și notele colegului. Notele sunt individuale, la fel și responsabilitatea pentru acțiunile noastre.

În primul rând, ai copiat, deci nota 1 este justificată.
În al doilea rând, azi ai chiulit, deci nici măcar nu te-ai dus să-ți susții cauza.
În al treilea rând, nu spui ce anume a dus la modificarea notei colegului. Poate că a fost ascultat și a demonstrat că știa materia.

| Sisiwieuc9 a răspuns:

Nu

| 120bulevard a răspuns:

O sa treaca 7-8 ani si nici n-o sa-ti mai aduci aminte de faza asta, probabil o sa razi si o sa realizezi cat de neimportante sunt notele dupa ce termini scoala

| Stefan927 explică (pentru gabicoo):

Ti s-a parut ce eu m-am laudat?

| Stefan927 explică (pentru suntserios):

Nu m-am referit ca nu mi-se pare normal ca am luat 1, mie nu mi-se pare normal cum ca si colegul meu a copiat, l-a prins si pe el si lui i-a dat 6.

| mi25 a răspuns (pentru Stefan927):

Un profesor poate sa-si dea seama daca ceea ce a scrs colegul tau este copiat in intregime sau nu.