| Delusion a întrebat:

Am o nedumerire.
Aștept cu nerăbdare rezultatele examenului de bacalaureat. Am realizat totuși că la un exercițiu la geografie, în care mi se cerea precizarea a două cauze care favorizează existența hidrocentralelor în Norvegia, am precizat o cauză greșită.
În total, eu am menționat 3 cauze: doua fiind bune, după cum cere și cerința, iar una greșită.
Voi lua punctaj maxim pentru cele doua cauze bune? Sau voi fi depunctat pentru cea greșită?
Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Nu vei fi depunctat daca ți sa cerut doar două și ai scris trei, fiind una din ele greșite. Daca ai scris cât ți sa cerut, mult succes!

| HerculePoirot a răspuns:

Daca primele 2 pe care le-ai scris sunt bune atunci da, ti se acorda punctaj maxim, in schimb daca ai scris prima buna, a doua gresita si respectiv a treia(cea extra) buna, atunci cred ca primesti doar jumatate de punctaj pentru ca profesorul ia in considerare primele 2 raspunsuri.Nu e treaba lui sa aleaga care raspuns este bun.In felul asta scrii tot ce iti trece prin cap si te astepti ca profu' care corecteaza sa extraga doar ce e corect...

| AllyAlexandra20 a răspuns:

Dacă ți s-au cerut două, și tu ai scris trei, nu contează că e una greșită. Tot ai respectat numărul dat în cerință.

| AnastasiaK a răspuns (pentru AllyAlexandra20):

Daca aplicam logica asta, cei de la matematica ar putea sa dea ca raspuns la toate cerintele o multime de numere. Nu conteaza ca o infinitate din solutii e gresita, solutiile corecte se ragasesc in multimea respectiva, deci e respectata cerinta, nu?

Nu stiu cum se corecteaza, deci raspunsul meu nu ajuta, dar corect ar fi sa primeasca jumatate de punctaj sau deloc.

| AllyAlexandra20 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Poate fi adevărat și cum spui tu, nu zic nu. Dar la matematică nu cred că se corectează la fel ca la geografie sau română. Bine..eu știu asta de la examenul de capacitate, nu știu exact dacă se face la fel și la bacalaureat, deci cred că mai bine tac, decât să spun prostii laughing

| AC4S4 a răspuns:

E ca si cum i-ai dat corectorului o lista de raspunsuri iar el ar trebui sa le aleaga pe cele bune, nu merge asa.
Daca as fi corector, m-as uita la primele doua raspunsuri, nu l-as lua in considerare pe al treilea.
Probabil ca vei fi punctat, dar sunt si mici sanse sa fii depunctat, depinde de corector.