| Alex2526 a întrebat:

am.ramas corinejt la engleza. am. mintit o pe mama ca mi-a iesit 7 si acu a aflat ca am ramas corijent. s-a suparat pe mine foarte rau. si mi-a spus sa ma gandesc pana luni ce fac ca vine la scoala
. ce ii zic? Dau funda

9 răspunsuri:
| geopotter a răspuns:

Zi ca profa/profu si-a pus pata pe tine si te-a lasat corijent (eu asa as face)

| Denila123 a răspuns:

Ca vei incerca, pe al 2 semestru sa tragi sati ese o medie de trecere

| BlackRose03 a răspuns:

Nu invat aproape deloc si nu mi-a iesit niciodată media 5 la o materie, darămite sa raman corigenta. sad
Ce ai putea sa-i zici?
Stie ca ai ramas corigent, nu mai poți rezolva nimic.
Sa înveți cat pentru a trece necesita un minim de efort, ceva simplu de realizat daca ai putin interes si vrei sa acumulezi cunostinte.O limba straina te ajuta nespus.De invatat înveți pentru tine si nu e inutil sau dificil.
Las-o sa vina si nu mai gasi scuze, poate odata pedepsit te vei trezi la realitate.
Daca iti iese media 6 pe al doilea semestru nu rămâi corigent, iar cea anuală va fi 5 (asta in cazul in care ai avut media pe primul semestru peste sau 3)

| Elena9328 a răspuns:

Învață bine la engleza pentru semestrul II.
Promite i că te ții de învățat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te voi critica că nu ai învăţat la engleză, doar recunoaşte motivul real pentru care nu ai învăţat.Totuşi nu pot să înţeleg cum ce ai rămas corijent la o limba pe care o întâlneşti oriunde (jocuri video, filme etc.). Succeswinking

| LPCTSTR a răspuns:

Pe bune? De la corijenta ai dat-o in 7? 5 ce avea?
Atat timp cat stia ca esti de 4 la engleza, tu i-ai spus ca ai luat 7, grav, foarte grav.
Zii si tu ca ai vrut sa fie mandra de tine si etc. rolling on the floor
Nu... Din acest moment nu mai ai ce face, timpul va decide, desigur ca impreuna cu tine si proful/profa de engleza.
Poate daca in sem urmator incerci sa iei 8-9, poate asa ti-ar trece starea de vinovatie si astfel mamica va fi impacata ca nu esti o putoare imensa.
Ca tot a aflat, eu zic sa te bucuri cat mai este vacata de calculator/telefon, ca na, stii cum sunt parintii...

| ziftode a răspuns:

Ii arunci "puppy eyes" si ii spui ca o iubesti big grin
altceva, nu prea ai ce sa ii spui, insa hai sa iti spun cum am invatat eu engleza: m-am uitat la cartoon network, in engleza si fara subtitrare (daca ai receptor digital poti face asta), inveti engleza fara sa vrei, RILI tongue

| OanaVasilov a răspuns:

Sunt o persoană tânără. Am cunoștințe în domeniul Limba și literatura română(atât în cadrul programei școlare,cât și suplimentar) și Engleză(din nou,ca materie școlară,dar și suplimentar). Cunoștințele mele constă în aprofundarea următoarelor ramuri: lingvistică,gramatică,sintaxă,semantică,redactarea compunerilor/eseurilor și oricărui tip de compozitie literară, studiu pe text ș.a.m.d. Sunt la curent cu programa școlară și toate schimbările exercitate de Minister. Ofer meditații ori de câte ori este nevoie pe săptămână, preț negociabil. Prima și a doua ședință sunt gratuite, pentru testare și interacționare cu elevul.Am experiență în predare și explicare. Am metode eficiente de predare. Ofer asistență suplimentară în cazul în care elevul nu a înțeles ceva. Nu trec cu vederea modul de percepere al elevului. Specializarea mea este în cadrul claselor 0-12 învățământ gimnazial, general si liceal). Durata ședinței este negociabilă. Calitatea însă este sporită datorită experienței în relaționare și predare.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru geopotter):

Si tu esti la fel de cretin ca el. Iti asumi responsabilitatea ca ai fost o pramatie, si pe viitor mai si inveti un pic. Nu trebuie sa fii Shakespeare ca sa treci la engleza.