Asta vb cu directoarea sau secretara nu mai stiu dar nu cred ca trebuie sal scrii pe foaie... funda?
Tu nu ai ce sa cauti la mate-info daca nu iti place fizica si chimia eu sunt la mate-info fac fizica 3 ore pe saptamana si chimie 2 eu zic sa mergi mai bine la filo dar daca te pui pe treaba te-ai descurca, sper ca te-am ajutat :*
Da am inteles. deci daca vrei sa mergi de ex la mate info intensiv eng o sa faci multa mate fizica si chimie + engleza si la bilingv faci in ambele limbi adica si romana si eng si eu sunt la mate info bilingv franceza si fac mate 4 ore pe saptamana 3 fizica 2 chimie si fr 5 deci fac mai multa fr decat mate sper ca te-am ajutat :* app de unde esti?
Buna! deci daca vrei sa dai la liceul cu profilul matematica informatica intensiv o sa ai doar informatica intensiv ...si matematica dar cele mai multe ore o sa faci de informatica. si testele la informatica pe care o sa le dai nu o sa fie in scris! ci profesorul o sa va invete sa faceti fel de fel de programe si voi trebuie sa exersati si acasa cum se fac programele iar la test o sa il faci cap coada fara sa te ajute nimeni.
funa?