Asta vb cu directoarea sau secretara nu mai stiu dar nu cred ca trebuie sal scrii pe foaie... funda?
Buna! deci daca vrei sa dai la liceul cu profilul matematica informatica intensiv o sa ai doar informatica intensiv ...si matematica dar cele mai multe ore o sa faci de informatica. si testele la informatica pe care o sa le dai nu o sa fie in scris! ci profesorul o sa va invete sa faceti fel de fel de programe si voi trebuie sa exersati si acasa cum se fac programele iar la test o sa il faci cap coada fara sa te ajute nimeni.
funa?
Tu nu ai ce sa cauti la mate-info daca nu iti place fizica si chimia eu sunt la mate-info fac fizica 3 ore pe saptamana si chimie 2 eu zic sa mergi mai bine la filo dar daca te pui pe treaba te-ai descurca, sper ca te-am ajutat :*
Da am inteles. deci daca vrei sa mergi de ex la mate info intensiv eng o sa faci multa mate fizica si chimie + engleza si la bilingv faci in ambele limbi adica si romana si eng si eu sunt la mate info bilingv franceza si fac mate 4 ore pe saptamana 3 fizica 2 chimie si fr 5 deci fac mai multa fr decat mate sper ca te-am ajutat :* app de unde esti?