| Okkultist a întrebat:

am uitat tot, am invatat din clasele unu sase, dupa nu am mai invatat, ocupanduma cu altceva. Am invatat pe deasupra 3 carti intr-o saptamana, dar pur si simplu nu mai pot memora nimic de la scoala mi-se pare o pierdere de timp. Sunt clasa a-8a, si am uitat tot nu mai stiu nimic, media generala a fost opt, nu am deschis caietul sau cartea nici macar o data, va rog ajutati-ma sincer la scoala sunt prost bata laughing Pur si simplu nu ma intereseaza prostiile alea, dar imi trebuiesc, va rog ajutati-ma cu cateva exemple ce-mi trebuie sa invat anul asta din clasele cinci, opt. Gen Pronume, pleonasm, functi, va rog din inima, dau funda promit crying crying

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu pot sa iti dau lectiile, insa daca mergi la scoala, profesoara va va da tot ce trebuie sa invatati si va face si exercitii cu voi. Iti va fi mai usor asa decat sa primesti diverese sfaturi de la persoane care nu sunt in masura sa ti le dea.

5 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Aşa a gândit şi Dorel înainte să ajungă pe şantier. În clasa 8-a nu se scrie ocupândumă.

| Lamborghiniasx a răspuns:

Esti bata...

| Okkultist explică (pentru ZvT):

Mai nu pot scrie corect pe tastatura am degetele mari. La mine degetele nu sunt grisine.

| LNK a răspuns (pentru Okkultist):

Dar vai, ce argument.

| Okkultist explică:

Hai gata am rezolvat, am repetat azi tot, am luat noua la test, mersi tuturor.