Bună!
Trebuie să înveţi TOT ce are legătură cu noţiunile menţionate în Programa de BAC - vezi Programa la linkul :
http://www.ebacalaureat.ro/......4-766.html
Toate cele bune.
Amice, stai prost cu limba română.
Nu știi să pui semne de punctuație, corect se scrie „„s-a ales", corect este „definiții"- deci cu doi de „i"- ( asta nu înseamnă că „mă descurc binișor").
Nu știi să concepi idei coerente.
Scrierea ta( precum și vorbirea probabil) este o avalanșă de vorbe din care e greu să înțeleagă cineva ceva.
Ai grijă să n-o zbîrcești cu româna!
Cînd primești o astfel de observație, precum cea de la mine, nu cred că e cazul să te superi așa ca văcarul pe sat.
Și ar mai fi o vorbă: Un șut în fund înseamnă un pas înainte.
Ce-ar fi să stai puțin și să gîndești? Băi, fratele meu, poate individul ăsta are dreptate, poate el știe mai bine decît mine, ia să văd ce spune omul că aș greși ( pentru că, în fapt, lucrurile semnalate de mine sînt corecte și ele vădesc niște ale tale greșeli)!
Ori tu, te arunci așa ca broasca-n ciment, cu gură mare la mine, și-mi reproșezi că eu sînt cel care mă dau deștept.
În afara faptului că între noi doi e o diferență de 50 de ani, cînd vorbim de modalitatea de a concepe texte în limba română, de a scrie și vorbi corect corect românește, distanța este foarte mare.
Am eu curaj acum să-ți spun că la obiectul limba română nu vei lua BAC-ul. Nu-l vei lua pentru că nu știi limba română.
Limba română și carnea de porc sînt două dintre cele mai grele lucruri pentru școlarii de azi din România.
După ce vei dai BAC-ul, în vară, să-ți amintești vorbele mele.
Hai, pa!
Adi1987 întreabă: