Norocul începătorului. Fii mulțumit cu ce ai câștigat și uită de genul ăsta de activități.
O regulă de aur: Cazinoul câștigă întotdeauna.
Este doar o tactica de ametit creierul.
Ai sa intelegi cand vei pierde dublu decat ai castigat.
Daca ai bani de donat,mai bine trimite direct ca donație, ca mananca si ei o painica, patronii trebuie sa se plimbe pe la Monaco pe banii celor care cad in plasa psihologica.
Este ca la droguri. La inceput iti ofera gratis, apoi vinzi si casa din cauza dependenței create.
Nu am auzit pe nimeni sa isi imbunatateasca viata cu jocurile de noroc, dar sa si o distrugă, da foarte multi.
Incearca sa nu te lasi manipulat. Ei stiu despre psihicul uman si cum sa te determine sa donezi. Bineînțeles ca la inceput te momesc cu un castig.
Sa fii sanatoas si sa nu devii donator pentru vacantele si luxurile lor.
Peste tot îți dă la început sa te atragă! Lasa-le,e mai bine! Eu am ajuns vai de zilele mele din cauza lor! Fără muncă nu se poate,fără efort sa evoluezi!
Barum păcănelele te împing spre sinucidere,acolo pierzi foarte mult implicit familia toată de la mic la mare.
Nu mai juca în viață ta la nimic ce tine de jocuri de noroc, îți spune un om care a trecut prin multe coșmaruri și zile, săptămâni fără mâncare din cauza lor!
Eu am reușit un lucru extraordinar, sa mă las de păcănele! Dar e cam târziu, 3 ani din viața mi s-au dus degeaba, in loc sa mă ocup de sănătatea mea mi-am distrus viața acolo și asta că m-am luat după "prieteni".
Mai târziu o sa ajungi rău din cauza lor!
Fă-ți o gagica ieși mai bine in club, discoteci decât să te distrugi.
Care crezi că este primul pas către dependența de jocuri de noroc? Îți spun eu: câștigul inițial.
Uite o fata ce răspuns a dat
25 August 2018 | Teo29 a răspuns:
Mai bine lasa-te de asa ceva sau cel mai sfant, nu te apuca. Pare tentant, dar pe termen lung pierzi masiv plus poate vreo internare la psihiatrie ca devii dependent/vinzi din casa sa joci, etc...
Daca erau sa castigi tu, nu mai aveau managerii de pariuri salariu de 80 de milioane si nici casieriile nu mai existau...
Iti zic ca am jucat sume mari si pe termen lung am iesit masiv in pierdere. Pe moment poate castigi ceva, dar lacomia si dependenta nu te lasa sa te opresti si sa te multumesti cu putin cand castigi iar cand pierzi cica vrei sa recuperi ce ai pierdut si te-ai dus in groapa total.
Daca vede cineva mesajul asta și joaca la păcănele lasati-le că o să ajungeți să vă sinucideti și internati pe la loco people,eu mi-am vândut de multe ori telefonul când pierdeam la păcănele, alții și-au vândut casele mașinile, lasati-le că o să ajungeți tau de tot, o sa ajungeți boschetari, nu o să vă mai bage nimeni în seamă nici familia! Pe mine nu mai mă crede neamul că m-am lăsat de păcănele atât de dependent am fost! M-am lăsat de ele o sa mă mulțumesc cu ce am decât cu nimic!
Mai sunt și alții ca tine pe aici care acum nu știu ce metoda nedureroasa de sinucidere să găsească.