Daca vrei să inveti engleza incearcă : Engleza fara profesor de Dan Duțescu.
Cei mai in tema sunt cei de la Academia de Politie. In acest sens au intocmit Regulamentul de admitere 2015 si, in anexele la acesta, sunt prevazute atat tematica, cat si manualele si bibliografia recomandata. Citeste acestea si o sa vezi ce trebuie sa inveti si de ce ai nevoie la fiecare materie de examen.
De-ar fi actualizat site-ul Academiei as putea lua de acolo toate datele necesare dar din cate vad ei inca au datele referitoare la anul 2014.
Nu stiu cand te-ai uitat ultima data dar nu-i adevarat, uite aici:
http://www.academiadepolitie.ro/......100315.pdf
Ala este regulamentul pentru Academia de politie Al. I. Cuza acolo unde probele sunt diferite in comparatie cu Academia de Politie Vasile Lascar, acolo unde vreau sa dau eu admitere. Am vazut si eu materialele recomandate de ei, dar sunt putin in ceata deoarece nu stiu daca tematica corespunde ambelor academii.
Faci o grava confuzie, mai ales pentru unul care vrea sa devina politist.
Exista o singura Academie de Politie in Romania, pentru a deveni ofiter de politie, respectiv "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti. Celelalte scoli de politie existente sunt scoli postliceale, din care iesi agent de politie, inclusiv "Vasile Lascar" Campina. Daca nu exista Admiterea 2015 inseamna ca inca nu a fost afisata pe site-ul oficial, uita-te mai tarziu.
E tot Academie de Politie cu toate ca iesi agent si nu ofiter. Greseala mea ca nu am specificat la inceput exact locul in care vreau sa dau admiterea.
Gresesti, nu este academie de politie, uita-te pe site-ul oficial al MAI. Academia este de nivelul unei facultati iar scoala de agenti de nivelul unei scoli postliceale.
Sjhxjcks întreabă: