Nu are nicio importanta in ce interval de timp te inscrii la o facultate. Totul e in functie de nota la bac.Deci, daca cineva are nota mai mare ca tine tu pici...Dar depinde si de locuri(in acest caz la taxa) Sper ca nu te deranjeaza intrebarea, dar cat ai luat la bac si la ce facultate vrei sa intrii? Sora'mea a luat 9.35 9 (in total) si face la distanta la o facultate de la Suceava...
P.S: Te poti uita pe net cate locuri sunt la facultatea respectiva. Si ti-as sugera daca ai nota mica sa nu intrii la o facultate cu renume care nu are multe locuri disponibile.
Nu conteaza absolut deloc datele de inscriere, importante sunt mediile de admitere si, la medii egale, criteriile de departajare.
Buna,
Nu conteaza ordinea inscrierii la facultate, ci media (bac, admitere).
Viitorii studenti se ingramadesc pentru ca vor sa isi ia de o grija, dar de obicei este aglomerat pe toata perioada inscrierii la acele facultati de renume.
Pa, pa.
Admiterea se face pe baza mediilor sau a examenului de admitere, nu are nicio treaba data in care ti ai depus tu dosarul
In primul rand, multumesc frumos pentru raspuns, vreau sa ma inscriu la Economie si afaceri, am 7.06 media de bac, am dat bacul acum 2 ani dar am avut niste probleme atunci si nu am putut sa dau mai departe la facultate, insa nu e timpu' pierdut, dau acum! Aveam totusi nelamurirea asta cu inscrierea, de ce toata lumea se duce gramada in prima zi si se omoara unii pe altii pe acolo!