| AlinCosty a întrebat:

Salut TPU! Care sunt cele mai bune cămine în cadrul UNITBV, am văzut ca cel din MEMO e cam în paragina, iar cel din Colina arata destul de bine din top view, sunt la IMEC și tind sa cred ca am auzit-o pe dna de la secretariat ceva de căminele 11, 12 și 13, aveți ceva poze? ????

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Cel mai bun cămin este 10 din Memo, însă acolo stau 90% Erasmuși. În rest căminele au cam aceeași clasă de calitate, probleme nu prea sunt cu insecte așa cum se tot spune, ci doar cu apa caldă uneori. Spre exemplu în memo, am stat în căminul 5, și apa caldă venea din căminul 1, la vreo 100m. Uneori așteptai 5 minute să vină.

În rest n-am avut probleme, am stat în 1, 2, 4, 5 memo și anul trecut în 12 colină.

5 răspunsuri:
| AlinCosty explică (pentru Frank51):

N-ai din întâmplare câteva poze, ca pe net slabe șanse sa găsesc ceva

| Frank51 a răspuns (pentru AlinCosty):

Am o grămadă de poze și videoclipuri când facem chef, însă nu le pot arătalaughing

Îți zic cum e, în toate căminele sunt camere mari, cu înălțime mare, paturi supraetajate cu saltele noi, parchet pe jos în stare bunicică, birouri și scaune, mobilier suspendat și niște dulapuri mari. La baie, la unele cămine e baie la fiecare 4 camere, la altele e pe palier. Baia e în stare perfectă, curățată zilnic și nu miroase. La fel și la duș. Bucătăria are niște plite dar n-am folosit-o niciodată în 6 ani.

Aha pai dacă are și bucătăria e foarte ok, îmi mai încerc abilitățile culinare?, de repartizare știi cum se face în anul 1, cel puțin în aplicația de înscriere am optat pentru camin, însă cineva spunea ca repartizarea se face mai întâi celor cu bursa, cei din anii superiori și la sfârșit cei veniți în anul 1

| Frank51 a răspuns (pentru AlinCosty):

Da, așa este. Cei orfani, cei cu burse, cei cu medii foarte mari sunt prioritari, însă dacă ai medie peste 9 o să intri 100%, chiar dacă nu în prima fază, în a2a sau a3a.

Pai fi atent ca am intrat la IMEC la buget al 16-lea, însă medie e în jur de 8.90, dar dacă spui ca am șanse în a2a faza e ok laughing)