Daca te vei limita doar la cei 3 ani de studii de licenta este putin probabil sa reusesti sa-ti valorifici diploma de licenta tocmai pentru motivul ca, de peste 20 de ani, facultatile produc economisti pe banda rulanta depasind puterea de absorbtie a pietei muncii. Solutia ar fi sa faci studii complete de lunga durata adica, licenta (3 ani) + master (2 ani)--- in acest mod, cred eu, vei reusi mult mai usor sa-ti gasesti un loc de munca corespunzator pregatirii dar si bine platit.
p.s. Daca totusi te hotarasti, alege contabilitate sau finante banci.
Am inteles, cam ce facultate ai recomanda in Iasi? ceva care sa reusesc sa ma si angajez dupa ce termin?
Ti-am facut deja o recomandare daca tot iti doresti sa lucrezi in domeniul economic---trebuie doar sa-ti placa, sa studiezi cu-adevarat si sa-ti completezi studiile cu un masterat.E un drum lung, nu foarte usor dar si satisfactiile-s pe masura!--- mai ales daca te pasioneazaa domeniul.
In varianta in care stapanesti matematica si-ti place, o alta alegere buna ar fi ingineria ( Univesitatea tehnica -Iasi) --- cea mai "vanata" facultate fiind automatica si calculatoare, apoi electronica, robotica.