| TheNone a întrebat:

Ce parere aveti de FEAA Iasi? Ce poti iesi cand termini? Se gasesc locuri de munca?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Daca te vei limita doar la cei 3 ani de studii de licenta este putin probabil sa reusesti sa-ti valorifici diploma de licenta tocmai pentru motivul ca, de peste 20 de ani, facultatile produc economisti pe banda rulanta depasind puterea de absorbtie a pietei muncii. Solutia ar fi sa faci studii complete de lunga durata adica, licenta (3 ani) + master (2 ani)--- in acest mod, cred eu, vei reusi mult mai usor sa-ti gasesti un loc de munca corespunzator pregatirii dar si bine platit.

p.s. Daca totusi te hotarasti, alege contabilitate sau finante banci.

2 răspunsuri:
| TheNone explică (pentru alessia5158):

Am inteles, cam ce facultate ai recomanda in Iasi? ceva care sa reusesc sa ma si angajez dupa ce termin?

| alessia5158 a răspuns (pentru TheNone):

Ti-am facut deja o recomandare daca tot iti doresti sa lucrezi in domeniul economic---trebuie doar sa-ti placa, sa studiezi cu-adevarat si sa-ti completezi studiile cu un masterat.E un drum lung, nu foarte usor dar si satisfactiile-s pe masura!--- mai ales daca te pasioneazaa domeniul.
In varianta in care stapanesti matematica si-ti place, o alta alegere buna ar fi ingineria ( Univesitatea tehnica -Iasi) --- cea mai "vanata" facultate fiind automatica si calculatoare, apoi electronica, robotica.