Facultatea nu iti cere anume studii, doar diploma de bac. Pentru tine ar fi mai usor sa termini un profil mate-info.
Media difera de la an la an de la facultate la facultate... e irelevanta intrebarea ta legata de nota
Sunt o multime de facultati. Depinde la care ai vrea sa intri. Oricum trebuie sa ai o nota mare la bac. Ca sa si il treci. Si apoi ingrijoreazate de facultate. In orice caz cauta pe net.
Daca ai la examene peste 6 la amandoua 100% ca intri la o facultate de info, dar aa sti ca cu cat ai notele mai mari in examene cu atat ai sanse mai mari sa intri la o facultate din zona, sau cea dorita.
Iti urez bafta la vara, in caz ca dai bacu?
Nota la bac cam peste 8. La care facultati stiu eu se da si admitere din mate sau info
Bună!
Poţi să te înscrii la ORICE facultate doreşti!
NU contează ce liceu/profil/specializare ai absolvit :)
Trebuie doar să promovezi BAC-ul şi apoi să dai examen la facultate!
Modalitatea de admitere şi mediile DIFERĂ de la an la an şi de la facultate la facultate!
Vezi, spre exemplu, mediile de la linkul :
http://www.studentie.ro/....../index.php
Toate cele bune.
Eu termin turism si alimentatie public profa de engleza, o profesoara cu experienta mi-a zis ca nu conteaza ce profil, ci doar sa trec bacul cu minim 7
Ce treaba are profa de engleza cu informatica?
daca la profilul ala nu ai facut matematica M1 si informtica o sa fie extrem de greu la facultate sa tii pasul si sa iei examenele la mate.
Iar cu minim 7 la bac ai sanse slabe rau de tot sa prinzi un loc la buget