Stiinta ale naturii, real
Bac: Romana, Matematica M2 ( mult mai usoara in comparatie cu mate info) si proba3 la alegere din Biologie Vegetala ( cls 9-10) / Anatomie (11-12); Chimie anorganica ( cls 9-12 ); Chimie Organica ( 10-11); Fizica ( doar a 9a sau doar a 9a si a 10a, nu stiu sigur.)
Multi aleg anatomie pentru ca este mai usor si avem 2 ore pe saptamana, in comparatie cu celelalte profile care au doar 1 ora.
Cat despre teze: Vei da 4 teze: Ro, mate si inca 2 la alegere din Bio, fizica si chimie. Odata facute alegerile, pe sem urmator nu mai ai drept de ales.
In primii 2 ani de liceu n-o sa fie mare diferenta intre voi si mate info, doar la info deoarece ei dau teza. La R info se face doar in primii 2 ani si nu e cine stie ce.
Cam atat. e asemanator cu mate info, pe partea de materii umana, nu discut, 1 ora istorie, 1 ora geografie. doar pe partea de materii reale sunt mici diferente.
Daca mergi la stiinte, vei fi 9R, mate info - 9i etc.
Daca iti place chimia, biologia, mergi la R!
De retinut ca nu vei da atestat la sfarsit de liceu.
PS: o sa ajungi sa razi la glumele cu acid acetic ( otetic ) / cum rad 2 atomi de Hidrogen ( He He) daca mergi la R
Succes in alegerea profilului, alege ce iti place!
Faci multa chimie, biologie si matematica,, si fizica, si bacul tot la astea dai inclusiv limba romana. Este mult de invatat si iti trebuie o memorie buna pentru toate formulele si etc
Păi eu sunt pe științe ale naturii și acesta este un profil real, adică fac destul de multă matematica, biologie, chimie si fizică.
Bacul se da din: română, matematică și o materie la alegere dintre biologie, chimie, fizică (sper să nu mă înșel)
Daria1992 întreabă: