La inceput din curiozitate iar apoi devin dependenti si nu mai pot renunta la ele.
Pentru ca se cred cool ... daca asta face anturajul cuiva trebuie sa faca si acel cineva la fel ca sa se integreze
Elevii de obicei din teribilism, eu de asta o faceam m-as fi plesnit pentru asta.
Acum de placere, nevoie de socializare, relaxare, intoxicarea creierului care se gandeste numai la probleme.
Ei vor doar sa se creada mai maturi facand asta, si se considera mai tari.De fapt, la varsta aceasta nici NU E PERMIS macar sa te gandesti la asta.Isi distrug viata.Am avut si eu o prietena asa.I-am zis sa inceteze dar nu m-a ascultat.Ei, asta e. Daca asa decid ei...Ei fac asta pentru ca 1. Drogurile nu stiu sigur, nu am incercat, dar unii fac asta pentru ca au gust bun(cred).2.Alcoolul e consumat din cauza gustului pentru ca are un gust mai bun ca apa(le stiu toate astea de la prietena aceea).Si tigarile ii ajuta sa se calmeze...
Bună.
Din cauza anturajului dubios în care intră, lipsa de comunicare cu părinții, etc.
Pa, pa.
Din cauza ca oamenii au ajuns sa nu mai gandeasca ci sa gandeasca cineva pentru ei, ex:anturajul.
Pentru ca, facand aceste lucruri se cred cei mai tari, cei mai importanti, cred ca nimeni nu mai e ca ei...dar de fapt gresesc, dimpotriva cand fac asa dau dovada de prostie si nesimtire.
Alcoolul nu are un gust mai bun decat apa, asta e dovada de teribilism. Daca te atrage ceva la consumul de alcool e destinderea cu care faci anumite lucruri pe care in mod normal nu le-ai face. Tine minte ca si in Hanul Ancutei inainte sa se apuce cineva de povestit, toata lumea bea din carafa de vin. Mentine atmosfera traiasca CH3CH2-OH pentru asta! Dar trebuie consumat cu moderatie si cu responsabilitate.
Din cauza anturajului
Ca sa se dea "jme`"
Incearca din curiozitate
Siiii unii cred ca asta e un stil de viata
Unii se apuca din dorinta de a iesi in evidenta, din teribilism si pe urma apare prietenul care incearca si el s vada cum este, ce el este mai prost decit celalalt si de aici un adevarat lant al slabiciunilor.
Pentru ca unii considera ca e o dovada de maturitate si de superioritate fata de altii sa faca asta.
De prostie si dupa ce iau de pe jos un muc de tigara si il pun in gura, fac poza si o pun pe "fakebuc" cu titluri " BaHH kE sMeK3r sNt eOO; x "
Nu pentru a te crede "cool" asta este o prostie care a prin radacini in mintea fiecarui neconsumator. Acum depinde si ce droguri consumi. Unii pentru amuzament, altii pentru a si distrage gandurile de la anumite esecuri in viata.Bineinteles,sunt multi care consuma in exces precum : pastile siropuri etc, insa iarba pura nu este un soc daca o consumi. Pe langa asta daca va informati este si un remediu pentru sanatate. Mai multe detalii gasiti si aici https://www.facebook.com/Weedliketotalkro :) have fun