| DApostol a întrebat:

Deci, vara aceasta voi sustine Evaluare Nationala.

Sunt foarte nehotarat si as vrea sa va cer sfatul, in legatura cu liceul; in primul rand, exista optiunea de a merge in oras, sa nu cunosc pe nimeni, dar e un liceu foarte bun, iar unul din oraselul meu unde sunt foarte multi prieteni si profesori pe care ii indragesc foarte tare, intrucat cu unii am facut meditatii si ii consider chiar a doua familie sa spun asa, deoarece am fost acasa la ei de nenumarate ori si chiar imi vor lipsi... si acest liceu are rezultate bune, dar nu ca celalalt, care e Colegiu National.

Voi ce imi sugerati? Care ar fi cea mai buna optiune? Merita sa raman aici? Tin sa mentionez ca in oras as sta cu chirie si e la 50km departare happy.

4 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

Bună!

Ai avea avantaje în ambele părţi. Dacă ai merge la liceu în oraş :
1. Ai cunoaşte lume nouă
2. Te-ai acomoda într-un alt mediu, dobândind mai multă experienţă, să spun aşa.
3. Ai cunoaşte metode moderne de predare - învăţare, ceea ce te va ajuta chiar foarte mult.

Dacă ai rămâne în ''orăşelul tău":
1. Eşti mai aproape de familie
2. Nu cheltui la fel de mulţi bani
3. Ai un avantaj deoarece cunoşti stilul de predare şi personalitatea profesorilor tăi.

Această decizie o iei singur.

| Rainmaker a răspuns:

Salut DApostol!
Ramai in oraselul tau frate. Daca vrei sa inveti, poti invata oriunde.Cel mai important este sa beneficiezi de un climat "placut", alaturi de cunostinte si prieteni.Importanta este facultatea.Pregateste-te 4 ani pentru ea, cu frenezie.Gandeste-te ca ea te va ajuta sa obtii un servici bun, lucru esential pentru intemeierea unei familii.Banii risipiti la oras poti sa-i economisesti si sa-i investesti mai util, peste 4 ani la facultate.Si mai este un proverb:"Decat codas la oras, mai bine-n satul tau fruntas!". Bafta la examen!

| DApostol explică (pentru Rainmaker):

M-am gandit si la asta, dar nu cred ca vor fi parintii de acord.

| Rainmaker a răspuns (pentru DApostol):

Daca le explici ceea ce ti-am explicat eu sunt convins ca vor intelege.Bafta!