"Și eu ca profesor susțin..."
Ca profesor in pragul pensiei, instruit pe sistemul de invatamant comunist imbecil, de metodele caruia nu ai scapat nici acum. Se demonstreaza inca o data ca invatamantul din Romania e submediocru si, sau mai ales, din cauza personalului neinstruit corespunzator si/sau incremenirii in sisteme si metode de predare complet depasite.
"Taci și lumea va spune: Ăsta s-ar putea să fie prost. Deschide gura și nu va mai fi nici o îndoială" citat din Emil Condurache - istoric român.
Nu sunt în pragul pensionării și nu m-am instruit pe vremea lui Ceaușescu. Ba chiar am participat la o mobilitate Erasmus ca să văd cum se lucrează în străinătate.
Din câte văd ești produsul a ceea ce acuzi: Imbecilul perfect. Rebutul unui sistem care se chinuie să facă din idiotul greu educabil, lipsit de cei 7 ani de acasă, un produs util societății. Dar din păcate, hulitul sistem de învățământ românesc, nu a produs nimic în cazul tău. Aaaaaa! M-am înșelat! A produs un ins submediocru, plin de ură, atoateștiutor și cu mentalitate de slugă.
"Ba chiar am participat la o mobilitate Erasmus ca să văd cum se lucrează în străinătate."
Da, te-ai mai laudat cu asta. Su tot tu ziceai ca acolo au fost numai pilosi si fraieri, numai tu ala destept. Se pare ca e tocmai invers. Probabil ca n-ai inteles nimic, de aia te-ai simtit in plus.
In rest, frustrarile tale de profesor incompetent si cu idei cretine, nu ma impresioneaza. Dar un lucru e cert, imbecilii de genul tau nu au ce cauta la catedra.
Lasă-l în pace. Este genul cretinului care crede că filosofia este o "galgară" și care vrea să învețe "chestii practice", dar în același timp este un expert în politică, religie și istorie și-și dă cu părerea despre orice oricând i se ivește ocazia.
Holiday, vrei sa fii prietenul meu?
Adica era mai bine inainte cand aveai 3-4 teze in 10 zile, sau cam asa? In plus, o nota mica la un test influenteaza mult mai putin media decat o nota mica la o teza, cum era inainte.
3NGL3ZUL întreabă: