| Desh a întrebat:

Salut TPU! Doar eu prefer vechea structura a anului școlar? Adică da,în structura cea noua avem mai multe vacanțe, dar testele vin toate odată. Săptămâna viitoare am 3 teste:2 la mate și 1 la germană.

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Și eu ca profesor susțin că structura pe module este o mare tâmpenie!

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Holiday a răspuns:

Adica era mai bine inainte cand aveai 3-4 teze in 10 zile, sau cam asa? In plus, o nota mica la un test influenteaza mult mai putin media decat o nota mica la o teza, cum era inainte.

| StratulatVictoeEugen a răspuns:

Invata si nu mai propaga prostii.

| dullcat a răspuns:

Trebuie sa te adaptezi, nu ai ce face. Spor la invatat si succes la teste.

| Holiday a răspuns (pentru gabicoo):

"Și eu ca profesor susțin..."

Ca profesor in pragul pensiei, instruit pe sistemul de invatamant comunist imbecil, de metodele caruia nu ai scapat nici acum. Se demonstreaza inca o data ca invatamantul din Romania e submediocru si, sau mai ales, din cauza personalului neinstruit corespunzator si/sau incremenirii in sisteme si metode de predare complet depasite.

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Violleta2022):

"De fapt, noul sistem cu module este mult mai bun decat a fost cel vechi, fiindca se aliniaza occidentului"
Exact! De ce să nu copiem toate rahaturile din Vest? Trebuie să fie bune, doar sunt din Vest! Cum spunea și Eminescu:
"Tot ce-n țările vecine e smintit și stârpitură,
Tot ce-i însemnat cu pata putrejinii de natură,
Tot ce e perfid și lacom, tot Fanarul, toți iloții,
Toți se scurseră aicea și formează patrioții"

"este cel mai bun pentru copii, oferindu-le pauze mici si dese, intre module de invatat, ceea ce le permite copilului sa se relaxeze in aceste mini vacante."
Majoritatea copiiilor preferă să aibă o vacanță lungă, în luna decembrie, de care să se bucure din plin, în loc să meargă la școală o lună, apoi să stea o săptămână acasă, apoi două luni, apoi altă săptămână de vacanță și tot așa. Nici nu te odihnești ca lumea, se și fragmentează anul în mod inutil și se disturbă procesul de învățare.
"ar trebui sa fie capabil sa sustina aceste mici teste doar cu o simpla recapitulare a lectiilor invatate, fiindca-i foarte usor, pentru toata lumea."
Vă dau dreptate aici, sistemul de învățământ are standarde ridicol de joase, o insultă la adresa inteligenței elevilor capabili. Un elev corigent din 1923 probabil ar lua 9 și 10 astăzi, că se dau note mari în prostie.
Cu toate acestea, nu cred că dumneavoastră vă permiteți să comentați, din moment ce nu știți să scrieți bine în limba română.

| gabicoo a răspuns (pentru Holiday):

"Taci și lumea va spune: Ăsta s-ar putea să fie prost. Deschide gura și nu va mai fi nici o îndoială" citat din Emil Condurache - istoric român.

Nu sunt în pragul pensionării și nu m-am instruit pe vremea lui Ceaușescu. Ba chiar am participat la o mobilitate Erasmus ca să văd cum se lucrează în străinătate.

Din câte văd ești produsul a ceea ce acuzi: Imbecilul perfect. Rebutul unui sistem care se chinuie să facă din idiotul greu educabil, lipsit de cei 7 ani de acasă, un produs util societății. Dar din păcate, hulitul sistem de învățământ românesc, nu a produs nimic în cazul tău. Aaaaaa! M-am înșelat! A produs un ins submediocru, plin de ură, atoateștiutor și cu mentalitate de slugă.

| Holiday a răspuns (pentru gabicoo):

"Ba chiar am participat la o mobilitate Erasmus ca să văd cum se lucrează în străinătate."

Da, te-ai mai laudat cu asta. Su tot tu ziceai ca acolo au fost numai pilosi si fraieri, numai tu ala destept. Se pare ca e tocmai invers. Probabil ca n-ai inteles nimic, de aia te-ai simtit in plus.

In rest, frustrarile tale de profesor incompetent si cu idei cretine, nu ma impresioneaza. Dar un lucru e cert, imbecilii de genul tau nu au ce cauta la catedra.

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru gabicoo):

Lasă-l în pace. Este genul cretinului care crede că filosofia este o "galgară" și care vrea să învețe "chestii practice", dar în același timp este un expert în politică, religie și istorie și-și dă cu părerea despre orice oricând i se ivește ocazia.

| StratulatVictoeEugen a răspuns (pentru Holiday):

Holiday, vrei sa fii prietenul meu?

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Violleta2022):

Scuzele mele, madam, nu știam că este dovedit "stiitific" că este mai relaxant pentru elevi să aibă 10 teste în două săptămâni de școală. Vă mulțumesc pentru că m-ați luminat!
Legat de mentalitatea mea "depășită", prefer să fiu de partea adevărului, nu de partea ultimei mode. Ba chiar aș merge atât de departe încât să spun, ca Nicolás Gómez Dávila, că privesc cu suspiciune orice idee care nu este considerată obsoletă de către comtemporanii mei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doar tu, ci și eu. Când eram eleva.