| Alexutzu45 a întrebat:

eu sunt pasionat de colectii si acum am o colectie de pixuri si vreau sa imi mai iau unul. Pixul se numeste POLAR Pen si costa exact 40$ dar parintii mei spun ca este prea scump dar eu mi-l doresc asa mult cum sa ii conving sa mi-l cumpere?

Răspuns Câştigător
| Sebi200000 a răspuns:

Le zici si tu ca ai luat note bune la scoala, ajuta-i la ceva, atragele atentia auzind numai bine despre tine si cand sunt asa mandri de tine, ii ataci laughing Bafta!

3 răspunsuri:
| Alexutzu45 explică (pentru Sebi200000):

Mersi

| Forever208 a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic un pix! le dau dreptate parintilor tai, e chiar foarte scump. Si la ce te ajuta? Nu te face nici mai destept, nici mai frumos, nu are nici gust. Mai bine convinge-i sa-ti ia o jucarie( daca est mic) sau ceva ce iti foloseste! happy

| diaac a răspuns:

Cam greu. Este foarte scump pentru un pix - pentru tine face banii fiindca te pasioneaza, dar parintii tai poate nu iti inteleg pasiunea, poate nu au atatia bani pentru un pix... Mai sigur pune deoparte din banii tai de buzunar o vreme si ia-ti-l tu :-) Sau daca ai macar 16-17 ani, poate iti gasesti ceva de lucru cateva luni sau mergi bona la cineva o zi - doua cand are nevoie sa plece, faci banii si ti-l cumperi. $40 pare mult pentru un pix, dar de fapt nu este o suma atat de mare de strans. Succes!