Depinde ce vrei sa alegi...sunt in fiecare oras, poti face 4 sau mai putin, daca faci auto o sa ai mai multe specializari, ca mecanic trebuie sa faci niste Stagii de pregatire practica-astea se fac dupa clasa a 10-a si dureaza 6 luni, dupa poti relua sa faci liceul clasa a 11-a si a 12-a sau sa te opresti si sa devii mecanic, oricum sunt multe.dar crede-ma nu prea se merita, fac liceul auto si mie chiar nu imi place
Acum dupa schimbarea codului rutier din ianuarie sa zicem ca,, se merita,,. In noul cod rutier nu poti face categoria CE (TIR+remorca) doar de la 21 de ani...dar daca faci liceul auto poti sa dai de permis de la 18. si nu stiu ce sa prea inteleg daca fac doar 4 clase, oare pot sa dau de la 18 ani de permis pentru categoria CE?
...ce mă auto nu mai este cum era acum mult timp dacă alegi să faci 12 clase la auto nu mai dai de carnet așa e aici si te costă în jur de 900 lei cel mai bine du-te și te interesează acolo, dar nu se mai poate pentru că au scos stagiile de pregătire practică si au băgat profesională. Faci clasa a 9-a și după profesională e o porcărie acum totul, au strcat tot sistemul de învățământ mai ales Auto
Deci daca faci 12 clase nu mai poti sa dai de carnet?
Deci...daca esti la profesională poți si platești un pic mai putin, dar dacă ai 12 clase nu iti da nimic intereseazăte la acel liceu, să vezi ce si cum
Păi anul trecut dura 6 luni...dar acum s-au schimbat treburile și poți face începând cu clasa a 10-a până la final
anonim_4396 întreabă:
WeldingTB întreabă: