| Stratovarius a întrebat:

Imi puteti spune ce conditi trebuie sa indeplinesc ca sa intru la facultate da la stat(cu bursa)..ma intereseaza admiterea la poli din cluj!

Răspuns Câştigător
| lmny a răspuns:

Ce conditii? Pai cred ca e o singura conditie: sa iei la admitere o nota mai mare decat a primei presoane de la taxa.
Locurile bugetate sunt oferite descrescator in functie de notele de la admitere.
Nu pot accesa acum site-ul lor, http://utcluj.ro/admitere/facultati.php, dar ai putea incerca tu mai tarziu.

3 răspunsuri:
| bogdan72 a răspuns:

In legatura cu bursa, de cele mai multe ori facultatile aloca locuri cu bursa anual in functie de fondurile pe care le au. Se dau in functie de media de admitere, iar dupa in functie de media de la examene.

| lmny a răspuns (pentru bogdan72):

Bogdan72, eu credeam ca media de admitere include sau este reprezentata de media de la examene.tongue In cazul facultatii tehnice din cluj, cred ca conteaza doar nota de la examenul de admitere, fara bac sau alte medii din liceu.

| bogdan72 a răspuns (pentru lmny):

Am spus media de admitere. Poate fi constituita doar din examene, poate fi bac 50%, examene 50%; variaza de la universitati la universitati (cel putin de la o tara la alta). Nu stiu exact.