Salut.Eu trec clasa a 9-a, in a 8-a a trebuit sa citesc Baltagul, O scrisoare pierduta, si Miorita(este o poezie). Clasa a 8-a nu emai grea decat a 7-a dar trebuie sa inveti mult la romana si la matematica.O sa ai in plus latina, este ok, nici grea nici usoara.
Succes!
O să ai de citi sigur Alexandru Lăpușneanul și Balatagul. Pozei, sigur : Miorița.
Sper că te-am ajutat
Da,trebuie să citești Baltagul și O scrisoare pierdută.Cu toate acestea, este posibil ca la examen(română) să fie doar un text la prima vedere.De fapt, cuvântul ''probabil'' ar putea însemna ''mai mult ca sigur''.La matematică, în clasa a 8-a, vei face geometria în spațiu.Nu pot spune că nu are legătură cu clasa a 7-a.Baza geometriei în spațiu este geometria plană ( 5 - 7 ). Clasa a 8 -a nu e grea, doar că poți fi un pic stresat din cauza examenelor.În rest, există un echilibru, lecții grele și lecții ușoare, depinde și de tine. Multă baftă la examene!
Eu am trecut anul acesta a 9 a. Eu nu am citit carti multe. am citit doar vreo doua care nu iti trebuie la examenul final (admitere). Mai bine citesti si faci modele de teste (ca la admitere) pentru a te acomoda. In rest trebuie sa inveti bine la unele materii (fizica, chimie, etc) A si mie mi s-a parut mai usor fata de clasa a 7 a.
Funda?
Striker14 întreabă:
LuizaAndreeaLuiza întreabă:
alexcatalin13 întreabă: