Du-te la meditatii, fa cate o varianta, doua, trei, cinci de bac pe zi, etc. Daca doar te intrebi cum sa-l treci si nu inveti nu te ajuta. Nu trebuie sa faci subiectu 1 complet. Faci un pic din 1, un pic din 2, un pic din 3 si iese nota 5 pana la urma.
Calculele fara geometria la s1(poate distanta sau ecuatia o fac) si matricele sau sistemu de tip cramer. Bun venit 5.50 +
Pai parerea mea e ca nu ai cum sa te apuci de variante sa le rezolvi pentru ca nu cunoști formule si nu ai nici mana de lucru, iar o varianta presupune intreaga materie 9-12 structurata sub forma unor exerciții introduse intr-un test de 3 ore si ti-ar face capul varză. Recomandarea mea e să îți cumperi o culegere si sa te apuci sa rezolvi exercițiile pe capitole plus ca la început de capitol ai toate formulele necare si te mai poți ajuta si de raspunsuri unde mai ai nevoie.
Daca tu esti paralel cu matematica nu intelec de ce esti la economie.Inteleg ca poate ai tai au vrut sa te duci ca pe viitor vei castiga, dar degeaba daca tu esti paralel.
Profilul economic inseamna mai mult decat matematica, sunt module de marketing, negociere, contabilitate, calitatea produselor etc. care sunt foarte folositoare in viata. Eu n-am fost extraordinara la mate, dar am excelat la module, tin minte si acum ce s-a predat si cum sa rezolv anumite probleme de contabilitate. La Bac in general cei care au avut bani de pregatire tot anul au luat note foarte mari, restul trebuie sa se zbata asta-i invatamantul romanesc gratis numai pe hartie.
anonim_4396 întreabă:
AdelinRO123123123 întreabă: