| DaNtE a întrebat:

Marti am o dezbatere la ora de romana, iar eu fac parte din juriu. Dezbaterea este despre dragostea Marei fata de copiii sai si dragostea fata de bani. Puteti sa ma ajutati cu niste intrebari si observatii pe care as putea sa le pun? M-ar ajuta foarte mult!

Funda!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarile mele sunt:

1. Daca tot ajungi degeaba, de ce te mai obosesti sa te duci la scoala?
2. De ce nu pui mana pe carte si astepti de la altcineva sa faca treaba ta in locul tau?
3. Ai citit macar cartea?

Sper sa te ajute. Bafta!

| DaNtE explică (pentru anonim_4396):

De ce merg eu la scoala cred ca este treaba mea.
Stai linistit am pus mana pe carte si am destule intrebari si alte obs pe care am sa le pun, da eu vroiam sa da aud altele care ar putea sa ma ajute, dar din pacate pe acest site sunt si oameni ca tine car se cred superiori cand lasa un raspuns de genul pe care l-ai lasat tu.
Am citit cartea si chiar mi-a placut, daca tot te intereseaza asa mult!
Mai degraba nu ziceai nimic decat sa critici un elev ce vrea doar sa isi perfectioneze o lucrare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DaNtE):

Tu nu vrei sa-ti perfectionezi o lucrare, tu vrei sa trisezi, sa minti. Cand ti se da o tema, ti se aplica doar tie, nu unei comunitati de pe internet.

Dupa ce apari aici si cersesti rezolvari la problema ta, pe care tu ar trebui sa le gasesti singur, mai si incerci sa-mi arunci in fata aerele mele de superioritate. Eu nu ma cred superior, eu iti sunt superior! In plus, mi-am facut si temele singur din clasa I-a pana la sfarsitul facultatii.

Asa ca joc de glezne si nu te mai da rotund despre cum nu stii tu sa-ti faci temele.

| DaNtE explică (pentru anonim_4396):

Ai terminat si tu o facultate si acum te lauzi in fata unui licean laughing
Sigur aroganta ta te-a ajutat prin facultatewinking
Mai bine vezi-ti de treaba si du-te si iate de altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DaNtE):

Din nou esti acid... Am demonstrat deja ca esti mai incet intelectual, tupeist si nu esti in stare sa-ti faci temele. Cu toate acestea, deviezi de la subiect pentru a sublinia ca ma dau mare pentru ca am terminat o facultate... Eu ma dadeam mare cu faptul ca mi-am facut singur temele si ca nu am ars-o ca un prostalau sinistru si semi-analfabet, cersindu-le pe internet.

Aroganta mea are o baza bine intemeiata pe cand a ta se bazeaza pe neputinta, frustrare si un intelect semi-dezvoltat.

Si cu asta inchei, nu vreau sa creez flame aici. Imi cer scuze admini-lor si restul userilor.