Hei!
Nu cred ca exista un alt profil mai bun decât mate-info pentru a învață informatica. Spun din experienta proprie și din ce îmi povesteau colegii.
Eu am fost la mate-info intensiv informatica iar în clasa 12-a am ajuns sa facem pana la 6 ore de informatica, plus ore de pregătire gratis pentru diverse concursuri și examene.
Dacia iți displace matematica și preferi alt profil, poți sa încerci la altceva, însa sa te înscrii la cercul de informatica al liceului.
Mai departe, la facultate, după cum a spus și RedHead25, poți sa mergi pe automatica, informatica-manageriala și altele de la Politehnica.
Am o cunoștința care a mers pe info-manageriala, a terminat iar cu puțin noroc a prins un job cu un program lejer și un salariu măricel având în vedere ca este doar un începător.
Succes!
Pentru o informatica avansata singurul profil e mate-info, la stiintele naturii se face informatica primii 2 ani, iar la facultate poti urma automatica, ingineria sistemelor sau facultatea de informatica.
Mam mai gandit si dupa raspunsurile date o sa merg pe mate-info si pentru a deveni inginer ce facultate trebuie sa urmez? P.S daca raspunzi la intrebarea asta ai funda.
Curiosul999 întreabă: