| Nicolas323232 a întrebat:

profa de istorie mi-a spus ca nu imi incheie media deoarece eu nu mai am cartea de istorie ca sa o predau la final de an (eu nu o mai gasesc ) sad notele mele sunt urmatoarele 7; 8; 9 (profesoara nu e rea deloc ) deci ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Iti spune asa, suparata fiind, doar ca sa te sperie si sa te determine sa o cauti mai bine. In final, vazand ca nu are ce face cu tine, iar cartea nu o mai poate recupera, iti va incheia media. Daca nu o face, atunci trebuie vorbit cu diriginta sau cu directorul scolii. Cel mai probabil vei fi obligat sa platesti manualul, nimic mai grav.

6 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Nu poate asa ceva.
Doar adaca ai lipsit 25% tot anul din materia ei. Daca nu ai lipsit trebuie sa te incheie, daca nu Ministerul de educatie te rezolva.

Răspuns utilizator avertizat
| dannyel86 a răspuns:

E doar o amenintare. Cand un manual este deteriorat, distrus, pierdut, unitatea scolara poate cere contravaloarea acestuia. Nu se pune cazul sa ramai cu media neincheiata.

| Ssssmokin a răspuns:

Nu este normal sa nu iti incheie media fiind ca nu au returnat o carte. Normal ar fi sa platesti cartea.

| Nicolas323232 explică (pentru AFR81):

Nu conteaza pretu, si n-am lipsit deleoc la ora dansei doar manualu nu il mai gasesc deci sa vad ce pot rezolva

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU te poate lăsa cu media neîncheiată pe acest motiv laughing
Cel mult, diriginta/dirigintele te poate obliga să plăteşti cartea/Manualul...

Toate cele bune!